skoljobb.se

Extra resurs till Tungelsta skola

Företag Haninge kommun
Regioner
Utgår

2020-07-15

Ansök nu

Extra resurs till Tungelsta skola

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Tungelsta skola är "skolan mitt i byn", belägen i en lantlig idyll i södra delen av Haninge kommun. Vi har Stockholms city på bekvämt pendlingsavstånd, ca 30 minuter med bil eller pendeltåg. Skolan ligger en ca 5 minuters promenad från Tungelsta station.  

Tungelsta skola är organiserad i årskursvisa arbetslag med år F-9. Varje arbetslag leds av en utvecklingsledare. Vi har ca 900 elever på skolan och är ungefär 115 medarbetare. Skolans vision är Vilja, Våga, Vara nyfiken!

Vi har ett tydligt elevfokus och vi får eleverna att lyckas. Alla i teamet är delaktiga i elevernas bästa.  På Tungelsta skola är vi ständigt i samtal om skolutveckling för höjda resultat och ökad likvärdighet.  I förskoleklass skapar vi fungerande grupper och lägger  grunden för den tidiga inlärningen. Vi arbetar medvetet för att utveckla våra fritidshem i enlighet med läroplanen och våra kommungemensamma mål kvalitet i undervisningen
samt kvalitet i lärmiljö och samspel. 

Nu söker vi dig som vill arbeta med stöd till kraftigt allergisk elev. Arbetet kommer att innebära att vara nära eleven i barngrupp för att förebygga händelser som kan medföra allergiska reaktioner och sköta medicinering dagligen och i ev. akuta lägen. Så långt det är möjligt kommer eleven att följa arbetet i sin elevgrupp. Vid matsituation och ev. andra situationer kan arbetet innebära att eleven och extra resurs utgör en mindre grupp tillsammans med ett fåtal andra elever. Arbetet innebär också att vara uppmärksam på andra elever och händelser i gruppen som kan innebära en risk för allergiska reaktioner hos eleven. 

Du som söker tjänsten måste vara förtrogen med medicinering och ha erfarenhet av allergiska barn eller unga. Vi ser gärna att du har en undersköterskeutbildning och att du har arbetat i skolan och har insikter om arbetet på lågstadiet. 

Om du är intresserad kontakta bitr. rektor Carina Reisö på 08-606 83 80 för att berätta om din bakgrund och få mer information om uppdraget. 

Välkommen med din ansökan!

Skolledningen 

Intervjuer kommer att genomföras löpande under tiden för annonsering. Vi undanber oss externa rekryteringskanaler. 

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningens omfattning: Deltid

Tillträde: 20-08-12

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 62,9%

Ort: Tungelsta

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2020/295

Kontakt: Carina Reisö
08-606 83 80

Facklig företrädare:
Fackliga representanter nås via växeln
08-606 70 00

Publicerat: 2020-06-16

Sista ansökningsdag:
2020-07-15

Dela detta jobb

Extra resurs till Tungelsta skola

Haninge kommun