skoljobb.se

Extraresurs

Företag Haninge kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2022-07-08

Ansök nu

Extraresurs

Välkommen att utvecklas med oss

Vår vision är UT I VÄRLDEN MED TILLTRO den står för att du ska bidra till att stärka barnets självkänsla och självförtroende till hållbarhet så att barnen kan gå ut i världen med tilltro till sin och andras förmåga till ständig utveckling och på detta sätt påverka för ett hållbart liv.

Ditt uppdrag

Vi söker en extraresurs till Lida förskola i Tungelsta. 

Genom glädje och trygghet i en rik stimulerande miljö ska du stötta barn i särskilt behov genom att ge möjligheter till gemenskap och samspel med andra barn i förskolan, med fokus på att experimentera, leka och lära för att erövra nya kunskaper och färdigheter.
Du ska ha fokus på hur inne och utemiljön på bästa sätt kan utmana barnen till att söka kunskap och nå målen i förskolans läroplan.

Dina kvalifikationer

Du är utbildad barnskötare eller undersköterska och har kunskap om målen i förskolans läroplan, barnkonventionen och skollagen. Grundläggande IT  kunskaper. Kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Din kompetens

I extraresursens roll lägger vi stor vikt vid att man kan samarbeta med kollegor på ett positivt sätt. Arbeta med barn med särskilda behov och ansvara för att integrera dem i verksamheten.

Vi erbjuder dig

Handledning av specialpedagog som arbetar på vår enhet, som i sin tur har ett mycket nära samarbete med Prima och autismcenter.

 I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

OM TJÄNSTEN

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Deltid

Tillträde: 2022-08-15

Löneform: enligt överenskommelse

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 75%

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2022/515

Kontakt: Jenny Lönn
070-2349706

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-6067000

Publicerat: 2022-06-08

Sista ansökningsdag:
2022-07-08

Dela detta jobb

Extraresurs

Haninge kommun