skoljobb.se

logo

F-3-lärare sökes till Klevshult - den lilla skolan med stora möjligheter

Ansök nu

F-3-lärare sökes till Klevshult - den lilla skolan med stora möjligheter

Om arbetsplatsen

Klevshults skola bildar tillsammans med Fågelforsskolan F-6 rektorsområde 5 i Vaggeryds kommun. Vi arbetar för att varje elev ska känna framtidstro, känna sig betydelsefulla och ha tilltro till sin egen förmåga. Skolan är en F-3-skola och har ca 40 elever.

Som medarbetare kan du förvänta dig ett nära samarbete med utbildade kollegor, EHT och ett närvarande ledarskap, handledning, löpande kompetensutveckling och ett stort inflytande och delaktighet i vårt utvecklings- och förändringsarbete.
Vi har under flera år haft fokus på det inre pedagogiska arbetet genom riktad kommunövergripande kompetensutveckling gällande den tidiga inlärningen kring språklig och matematisk förmåga. Under kommande läsår fortsätter vi att fördjupa kunskaperna inom ovanstående områden. Kollaborativt lärande är en central del av det fortsatta utvecklingsarbetet i arbetet med bla ÄDK, ämnes didaktiskt kollegium.
Att arbeta i den lilla kommunen har många fördelar som vi gärna vill berätta mer om vid ett personligt möte.

Arbetsuppgifter

Vi söker lärare som vill vara med och arbeta för en skola i framkant!
Tjänsten innebär undervisning i några av årskurserna F-3, dock främst åk 3, samt att du är mentor för en grupp elever.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla undervisningen för alla elever. Det innebär att du har god förmåga att anpassa undervisningen så att alla elever har bästa förutsättningar att utvecklas så långt det är möjligt. Undervisningen ska locka till lärande vilket innebär att du är duktig på att skapa goda relationer med eleverna. Via undervisningen ska eleverna möta en differentierad undervisning. Vi förutsätter att du är en god ledare i klassrummet och arbetar utifrån en tillgänglig lärandemiljö för alla elever. Uppdraget innebär också att skapa ett gott samarbete med elevernas vårdnadshavare.

På skolan arbetar förskollärare, grundskollärare och fritidspedagoger i en nära samverkan. Du kommer att ingå i ett arbetslag som samverkar tätt med varandra. Samverkan sker även med förskolan som finns i samma lokaler. Det finns goda möjligheter till nära samarbete med EHT.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare. Vi förutsätter att du har elevers lärande i fokus och en vilja att vara med och bidra till en ökad måluppfyllelse. Du har lätt att samarbeta och skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor på skolan. Du ska vara flexibel och ha en ledarskapsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I enlighet med skollagen krävs utdrag ur belastningsregistret.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   21/117

Lön

Löneform: Månadslön.
Individuell lönesättning.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därförsamtal från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.

Dela detta jobb

logo
F-3-lärare sökes till Klevshult - den lilla skolan med stora möjligheter

Vaggeryds kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen