skoljobb.se

logga

F-3-lärare till Kvisthamraskolan

Regioner
Utgår

2023-03-26

Ansök nu

F-3-lärare till Kvisthamraskolan

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Om tjänsten

Vill du arbeta med barns och ungas lärande och utveckling? Vill du arbeta tillsammans med oss för att göra elevers lärande meningsfullt och stimulerande? Vill du utvecklas vidare i din yrkesroll som lärare och fortsätta göra skillnad? Då ska du läsa vidare!

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi lärare med behörighet att undervisa Förskoleklass och/eller F-3. På Kvisthamraskolan arbetar vi i två arbetslag utifrån elevernas ålder; lågstadiet och mellanstadiet. I arbetslagen och med kollegan i parallellklassen och samverkanspedagogerna på fritids, som också arbetar under skoldagen, arbetar ni tillsammans kring era elevers lärande. Det skapar arbetsglädje och erbjuder ett spännande delat ledarskap kring elevgruppen. Ni ges också möjlighet att undervisa utifrån era intressen/spetskompetenser om ni vill arbeta så. Mentorskap ingår såklart även i uppdraget. 

Kvalifikationer

Du är utbildad lärare med behörighet för undervisning i förskoleklass och/eller i lågstadiet och har naturligtivs erfarenhet av arbete med den tidiga läs-och skrivutvecklingen. Som lärare bidrar du till ett gott och dynamiskt arbetsklimat genom att vara lösningsfokuserad och ha en positiv grundsyn. Du är en tydlig ledare med förmåga att skapa trygghet genom tydlig struktur och varierad undervisning.

Du har ett professionellt bemötande och kan se utmaningar som möjligheter och du är bra på att skapa goda relationer med våra elever, deras vårdnadshavare och övriga samarbetspartners. Du har goda kunskaper i svenska språket och kan kommunicera både muntligt och skriftligt med alla det berör i din profession.

Om arbetsplatsen

Kvisthamraskolan ligger häftigt placerad uppe på kvisthamrahöjden centralt i Norrtälje stad. Vi är en stabil tvåparallellig låg-och mellanstadieskola med ca 350 elever och ett välfungerande fritidshem. Vi har ändamålsenliga och fina lokaler i våra olika skolbyggnader som ringar in vår skolgård. På senare år har vi förbättrat mycket i lärmiljön; målat om och satsat på nya fina klassrumsmöbler, en resa som vi ständigt gör förbättringar i. Det ska vara trivsamt för alla att komma till skolan; för våra elever och för oss som arbetar här. Tillsammans är vi ca 50 medarbetare, en blandning av nyanställda och nyutexade och de med lång erfarenhet, vilket skapar ett spännande och utvecklade erfarenhetsutbyte.

Vi har ett tvärvetenskapligt elevhälsoteam bestående av specialpedagog, speciallärare, skolsköterska, kurator och skolpsykolog. Genom kommunens centrala elevhälsa samarbetar vi också nära arbetsterapeuter och andra professioner utifrån behov. Kockarna i Kvisthamraköket lagar varje dag vällagad och näringsriktig lunch från grunden, en måltid som vi alla ser fram emot.

Vårt ledord i vardagen är ROSEN, som står för Respekt, Omtanke, Samarbete, Elevinflytande, Nyfikenhet. Vi är stolta över vår skola och om du blir en i vårt gäng, vet vi att du också kommer att bli det!

Så tycker medarbetare 

”Kvisthamraskolan är fantastisk! Här jobbar vi ihop och samarbetar, både lärare, elever och föräldrar”. /Ronja Ramdén, nyanställd nyutexaminerad 4-6-lärare

”På Kvist gör vi det vardagliga märkvärdigt, i stället för det märkvärdiga vardagligt. Olikheter är helt okey och vi jobbar från allas olika förutsättningar”. /Lars Jonsson, mellanstadielärare, 21 år på Kvisthamraskolan

 ”På Kvisthamraskolan möter vi alla elevers förutsättningar för lärande genom att ha ett samspel/samarbete, elev-skola-föräldrar. Att bygga relationer i både den fysiska, sociala och pedagogiska miljön för att uppnå maximal utveckling hos alla elever, är något jag brinner extra för”. /Ann Sundborg, specialpedagog

Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Anställningsform

Tillsvidare, heltid

Tillträde datum augusti 2023

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2023-03-09

Sista ansökningsdag:

2023-03-26

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor

Susanne Johansson, susanne.johansson@norrtalje.se, 0176-715 44

Biträdande rektor

Andreas Maruitzon Daun, andreas.mauritzon-daun@norrtalje.se, 0176-712 25

Facklig representant Sveriges Lärare

Niklas Tärnholm, niklas.tarnholm@norrtalje.se, 0176-71312

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.

  • Ungefär 3 450 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar.

  • Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.

  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision

  • Norrtälje kommun ingår i finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.

  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.

  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

  • Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Dela detta jobb

logga
F-3-lärare till Kvisthamraskolan

Norrtälje kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen