skoljobb.se

Filmlärare

Företag Region Gotland
Regioner
Utgår

2019-02-03

Ansök nu

Filmlärare

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Gotlands folkhögskola ingår som en del i Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen. Folkhögskolan har en lång tradition och 
historia på ön och finns representerad i Hemse och Fårösund. Folkhögskolan arbetar med att utveckla människor och deras färdigheter och kunskap, bildning är en viktig del av uppdraget. På folkhögskolan i Fårösund vackert belägen vid havet finns filmstudion Kustateljén där de filmrelaterade utbildningarna Film Crew & Story har sina utbildningslokaler. Det är till dessa utbildningarna som vi söker personal.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som lärare på Gotlands folkhögskolas filmutbildningar i Fårösund. Film Crew utbildningen i filmhantverk & Story utbildningen i manus & dramaturgi är båda inriktade på att förbereda för professionellt arbete i filmbranschen. Vi söker dig som vill bidra till att utveckla filmutbildningarna tillsammans med oss. Arbetet äger rum i Kustateljén på folkhögskolan i Fårösund och består av att, både i teori och praktik, ge deltagarna de verktyg som krävs för att kunna arbeta med film. Som lärare på filmutbildningarna ingår du som en viktig del i Folkhögskolans gemensamma 
arbete och uppdrag. Arbetet innebär också samarbete med andra utbildningar på skolan som tex.Ella Composer som arbetar med filmmusik.

Kvalifikationer
Yrkeserfarenhet av film & filmproduktion. Gärna som producent med erfarenhet av långfilm/dramaserie. Meriterande är också erfarenheter av arbete med manus & dramaturgi. Vi ser gärna att du har en pedagogisk bakgrund med kännedom 
om folkhögskolan som utbildningsform. Vi lägger stor vikt samarbetsförmåga och social kompetens. Vi arbetar för en jämn könsfördelning och mångfald, vilket också är viktigt för filmbranschen och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och kön. 

Om Region Gotland
Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt
Björn Sölvhammar
Biträdande rektor
070-4476739

Övrigt
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår. 

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön. 

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/leva 

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Filmlärare

Region Gotland