skoljobb.se

Fjällen för- och grundskola söker lärare till åk 2 100%

Ansök nu

Fjällen för- och grundskola söker lärare till åk 2 100%

Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 70 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i.

Fjällen för- och grundskola är en F-9 skola som ligger i Viksjö i ett småhusområde. Skolan har ca 900 barn och elever. Vi arbetar i arbetslag för ett nära samarbete kring våra elevers utveckling, såväl den sociala som den kunskapsmässiga. Sedan 2011 arbetar vi med digitala verktyg på olika sätt bland annat har vi Smartboards uppsatta i klassrumen F-3, eleverna i åk 4-9 har en bärbar dator/Ipad. Vi vill ta vara på att vi har barn och elever från ett till femton år genom att ha gemensamma temadagar för hela skolan där de äldre eleverna arbeta tillsammans med de yngre barnen/eleverna.

Hösten 2016 blev vi certifierad Apple Distingueshed School

Vision för Fjällenskolan
Fjällenskolan - känd som den trygga och stimulerande skolan med kunskap i fokus. Med kreativt lärande, en gemensam värdegrund och engagerade pedagoger förbereder vi våra barn och elever för att leva och verka i ett samhälle i ständig utveckling.

Kopiera länken och se vår visionsfilm:
https://www.youtube.com/watch?v=r_APeqTTdbY

ARBETSUPPGIFTER
Fjällenskolan arbetar åldershomogent förskoleklass år 1 till 9. Nu söker vi en lärare till årskurs 2 med mentorskap för ca 25 elever. Ditt ansvar är att skapa de bästa förutsättningarna för att eleverna ska nå målen i enlighet med gällande styrdokument. Du gör det genom att planera, leda och utveckla den pedagogiska verksamheten så att den stimulerar och utmanar elevernas utveckling, lärande och ansvarstagande. Du har ansvar för att tydliggöra ansvarsfördelningen mellan hem och skola och skapa ett nära samarbete med hemmet. Du bidrar aktivt i arbetet för en helhetssyn på all verksamhet på Fjällenskolan. Prioriterade områden är digital kompetens, miljö, hälsa och värdegrund.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation.
Erfarenhet meriteras.

Vi söker dig som är en tydlig ledare med en tro på att varje barn ska lyckas så bra som möjligt utifrån sina egna förutsättningar. Du är digitalt nyfiken och gillar att testa nya metoder i klassrummet.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Fjällen för- och grundskola söker lärare till åk 2 100%

Järfälla kommun