skoljobb.se

Förarprövare till Fordon- och transportprogrammet, transportinriktning, Rön

Regioner
Utgår

2019-10-11

Ansök nu

Förarprövare till Fordon- och transportprogrammet, transportinriktning, Rön

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Rönnowska skolan är Helsingborgs största yrkesgymnasium. Hos oss går elever med framtidsdrömmar och som har hittat sin väg mot yrkeslivet. Vi har cirka 840 elever läsåret 2019/ 2020. Skolan ligger centralt i Helsingborg, nära Knutpunkten. Rönnowska skolan är inne i ett spännande utvecklingsarbete där du som pedagog får vara delaktig i vårt fortsatta arbete. Vill du vara med?

ARBETSUPPGIFTER
I din lärarroll kommer du att undervisa och agera förarprövare för våra elever i inriktning Transport årskurs 2-3, samt för vuxenstuderande elever som ska bli yrkesförare. Arbete med YKB-bevis ingår också. En del av elevernas undervisning är arbetsplatsförlagd (APL) och planering samt uppföljning och bedömning av denna ingår i arbetsuppgifterna. I det pedagogiska uppdraget ingår planering, utvärdering, pedagogisk dokumentation, mentorskap samt kontakter med vårdnadshavare. Fordons- och transportprogrammet arbetar i arbetslag där lärarna samarbetar i arbetet med elevernas och programmets utveckling.

KVALIFIKATIONER
Du har examensbevis från lärarhögskolan och lärarlegitimation med behörighet i de ämnen som ingår i transportinriktningen. Du är utbildad och behörig förarprövare för körkort och YKB.

Vi söker dig som är erfaren yrkeslärare och har kunskaper och flerårig erfarenhet av arbete som yrkesförare på lastbil med släp. Du är behörig förarprövare. Meriterande är om du har utbildningsbevis för lastbilsmonterad kran och ADR. Lägst CE-körkort.

För dig är modern teknik ett självklart val i din roll som pedagog och du använder digital teknik som verktyg för kunskapssökande, kommunikation, skapande och lärande.

Du använder pedagogisk dokumentation som metod för att öka medvetenheten om det egna arbetet i skolan. Rönnowska skolan använder lärplattformen Itslearning och det är viktigt att du känner dig bekväm i den digitala världen och de krav den ställer på dagens pedagoger.

Är du rätt person för våra elever? Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Förarprövare till Fordon- och transportprogrammet, transportinriktning, Rön

Helsingborgs Stad