skoljobb.se

Fordonslärare till Stockholms byggtekniska gymnasium

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-07-06

Ansök nu

Fordonslärare till Stockholms byggtekniska gymnasium

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Vid Stockholms byggtekniska gymnasium finns gymnasiesärskolan med ca 100 elever på följande nationella yrkesförberedande program:

- Administration, handel och varuhantering
- Fastighet, anläggning och byggnation
- Fordonsvård och godshantering
- Hälsa, vård och omsorg

Vi knyter undervisningen till verklighetsnära uppdrag genom ämnessamverkan och tematiskt arbetssätt. Samarbete med elevassistenter, lärare, elevhälsa, vårdnadshavare och andra aktörer utanför skolan är av stor betydelse för våra elever och för skolan som helhet. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla den pedagogiska lärmiljön och det kollegiala lärandet. Gymnasiesärskolan har fyra arbetslag som leds av arbetslagsledare. Elevhälsan består av rektor, skolkurator, socialpedagog, specialpedagog och skolsköterska.

Läs mer på http://stockholmsbyggtekniskagymnasium.stockholm.se

Arbetsbeskrivning
Som fordonslärare på Stockholms byggtekniska gymnasium kommer du att arbeta på främst på gymnasiesärskolan. Du undervisar i fordonsämnen med fokus på att skapa glädje och motivation för ditt ämne och med att förbereda eleverna för yrkeslivet. I ditt arbete har du ett nära samarbete med andra lärare, elevassistenter och elevhälsan.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är fordonslärare eller liknande och som har erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar som har IF (intellektuell funktionsnedsättning) och NPF (Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar).

Som person är du ansvarstagande, mogen och trygg. Du gillar struktur och ordning men kan, trots fasta rutiner, hantera att ingen dag den andra lik. Du är initiativrik, bra på att samarbeta och skapa relationer.

Vi erbjuder dig ett roligt, spännande och mycket givande arbete. Du får chansen att följa med en bit på våra ungdomars livsresa. Du kommer att utmanas och glädjas eftersom vi jobbar med ungdomar som har ett annat sätt att möta världen på. Vi tror på att ha högt i tak, på att ta hand om varandra och får regelbunden intern handledning av skolkurator och specialpedagog.

Övrigt
I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Efter överenskommelse
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100 %

Ort    Kista
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2018/4224

Kontakt    
Stefan Säll , 076-8250566

Facklig företrädare    
Mattias Berg, Lärarförbundet, 0768251183
Sista ansökningsdag    2018-07-06

Dela detta jobb

Fordonslärare till Stockholms byggtekniska gymnasium

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen