skoljobb.se

logo

Fordonslärare till Tyresö gymnasium

Företag Tyresö kommun
Regioner
Utgår

2022-06-29

Ansök nu

Fordonslärare till Tyresö gymnasium

Vad vi gör och vill

Tyresö gymnasium är ett yrkesgymnasium där nya tankar trivs! Kollegiet präglas av goda idéer och tro på att eleverna kan förvandla sina intressen till sina framtida jobb. Hos oss får alla plats och vi arbetar gemensamt med att utveckla vår verksamhet. Skolan har för närvarande ca 400 elever fördelade på fem olika nationella program, samt på introduktionsprogrammet och gymnasiesärskolan.

Huvuduppgiften för gymnasieskolan är att förmedla kunskaper och skapa förutsättningar för att eleverna ska tillägna sig och utveckla kunskaper. Utbildningen ska främja elevernas utveckling till ansvarskännande människor, som aktivt deltar i och utvecklar yrkes- och samhällslivet. Den ska bidra till elevernas allsidiga utveckling.

Om tjänsten

Vi behöver nu komplettera vårt kompetenta personbilsmekanikerlag. Tjänsten innebär undervisning i fordonsämnen samt undervisningsrelaterade uppgifter. På skolan bedriver vi en egen verkstad, där det ingår att vara behjälplig med att få den att fungera. Vi arbetar i team och samarbetar kring olika uppgifter som behövs.

I tjänsten ingår mentorskap för ca 15 elever, där du ansvarar för att ha överblick för elevens hela skolsituation samt nödvändiga samarbeten med övrig personal. Du håller utvecklingssamtal och deltar i andra relevanta möten kring dina mentorselever.

På skolan bedrivs utvecklingsarbete och det ingår även samarbete i ämnes- och programlag, samt vissa skolövergripande samarbeten.

Vem är du?

Du ska vara behörig yrkeslärare, fordonsämnen. Du bör ha erfarenhet av undervisning och ungdomar i gymnasieåldern. Meriterande om du har insikt i funktionsvariationer och hur dessa kan påverka arbetet i grupp.

Du ska ha kunskap om fordonsbranschen och hur en personbilsverkstad fungerar.

Som person är du relationsskapande, mål och resultatorienterad och du har pedagogisk insikt.

Välkommen med din ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast 29 juni 2022. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon:

Tf rektor Petra Jonasson, petra.jonasson@tyreso.se.  

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här: www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Barn- och utbildningsförvaltningen
Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ansvarar för hela utbildningskedjan – från förskola till vuxenutbildning. Vi ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare, barn och elever kan växa och lyckas. Gemensamt för alla våra verksamheter är helhetstänk, likvärdighet och ett nära pedagogiskt ledarskap. Tillsammans skapar vi en utbildning för var och en.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Dela detta jobb

logo
Fordonslärare till Tyresö gymnasium

Tyresö kommun