skoljobb.se

Arbetsbeskrivning
Lomma Montessori är en mycket uppskattad montessoriförskola för barn till engagerade föräldrar. Förskolan drivs som ett föräldrakooperativ i våra fina lokaler i Gamla Lärarebostaden vid Lomma Kyrka. Förskolans utemiljö består av en härlig trädgård och skogen ligger ett stenkast ifrån oss. Vi är en liten, gemytlig och personlig förskola där chansen att påverka är stor och vägarna till beslut är korta.

Montessoripedagogiken genomsyrar vår verksamhet och vi lägger också stor vikt vid miljö- och naturfrågor tex genom regelbundna utflykter med naturupplevelser. Den fasta personalstyrkan består av fem personer. Alla är Montessoriutbildade. Personalomsättningen är mycket låg och pedagogerna har jobbat på förskolan i många år.

Läs mer om vår fina förskola på www.lomma-montessori.se

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som brinner för de yngre barnen och för att arbeta med barn med särskilda behov. Du är nyfiken och flexibel och ser möjligheter i ditt uppdrag som pedagog. Som resursperson är ditt huvudansvar att finnas med som stöd för ett barn med downs syndrom under dagens olika moment. Barnet ska under dagen få möjligheter att inkluderas, utveckla självkänsla, identitet, samspel och olika sociala förmågor.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete. Har du dessutom erfarenhet från kunskap i tecken som stöd ser vi det som meriterande. Du har ett genuint intresse för arbete med barn/ungdomar och en förmåga att se barns individuella behov och förutsättningar.

Som person är du lugn och duktig på att skapa goda relationer med såväl barnen som kollegor och vårdnadshavare. Du ser möjligheter, tänker positivt, tar ansvar och är initiativrik.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning
Tillträde: 15 augusti 2021
Sysselsättningsgrad: Visstidsanställning 75%
Sista ansökningsdag: 30 juni 2021. Skicka in din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan till personal@lomma-montessori.se, urval sker löpande

För mer information om tjänsten, kontakta:
Josef Wixenius, personalansvarig: 0702-617424

Ta chansen att arbeta hos oss!

Förskolan Lomma Montessori söker resursperson för barn med Downs syndrom

Företag Lomma Montessori
Regioner
Utgår

2021-06-30

Ansök nu

Dela detta jobb