skoljobb.se

Förskolechef till Montessoriförskola i Lomma!

Lomma Montessori är en mycket uppskattad montessoriförskola för barn till engagerade föräldrar. Förskolan drivs som ett föräldrakooperativ och började sin verksamhet i augusti 1992. Våra lokaler finns i Gamla Lärarebostaden, Prästbergavägen 69.

Förskolans utemiljö består av en härlig trädgård och skogen ligger ett stenkast ifrån oss. Här har vi plats för 24 barn i åldrarna 1½ – 6 år. Vi har 5 – 8 barn på småbarnsavdelningen (1½ – 3 år) och 14-16 barn på avdelningen för de äldre barnen (upp till 6 år). Vi är således en liten, gemytlig och personlig förskola där chansen att påverka är stor och vägarna till beslut är korta.

Montessoripedagogiken genomsyrar vår verksamhet och vi lägger också stor vikt vid miljö- och naturfrågor tex genom regelbundna utflykter med naturupplevelser och Mullepedagogik för de äldre barnen.

Den fasta personalen består av fyra personer, både förskollärare och barnskötare, varav alla är Montessoriutbildade.

Läs mer om vår fina förskola på www.lomma-montessori.se

Arbetsuppgifter

Tjänsten består av två delar där du dels arbetar aktivt i den pedagogiska verksamheten och i din roll som förskolechef ansvarar du för den pedagogiska verksamheten, samverkan med föräldrar samt deltar på styrelsemöten.

I rollen som förskolechef ingår också personalansvar för den fasta personalen samt budgetansvar.

Kvalifikationer

Vi söker dig med ett stort engagemang och som vill leda och fortsätta utveckla Lomma Montessoris verksamhet i nära samarbete med förskolans personal och styrelse. Du har ett prestigelöst och kommunikativt arbetssätt och trivs i ledarrollen. Du leder med glädje och entusiasm och har utgångspunkten att förskolans personal är vår viktigaste resurs.  Vi erbjuder friskvård till våra anställda. 

Vi söker dig som har förskollärarlegitimation samt dokumenterad erfarenhet av att arbeta som ledare inom förskola eller skola.

Rektorsutbildning samt montessoriutbildning är meriterande

Anställningens omfattning

Tillträde: Snarast, enl. överenskommelse

Sysselsättningsgrad: Heltid/tillsvidare

Sista ansökningsdag: 5 februari 2018

Välkommen med din ansökan, urval sker löpande.

För mer information om tjänsten, kontakta:

Maja Modigh, personalansvarig mobil: 0734 446351

Förskolechef till Montessoriförskola i Lomma!

Ansök nu

Dela detta jobb