skoljobb.se

Vi som arbetar i Lysekils kommun har några av Sveriges viktigaste jobb – vi gör skillnad i människors vardag och bygger ett samhälle för alla. Vårt jobb är att ge invånarna i Lysekils kommun service, stöd och hjälp och tillsammans utvecklar vi verksamheten.

Ett liv i Lysekils kommun är ett liv nära havet och naturen – här finns möjlighet till både eftertanke och äventyr i en av Bohusläns vackra kustkommuner. På www.livetilysekil får du veta mer om hur ett liv i vår kommun kan se ut.

Vår vision: Lysekils kommun är en hållbar och attraktiv kommun året runt som kännetecknas av kreativitet och framtidstro. Lysekil är en självklar mötesplats och ledande inom maritima näringar.

Arbetsuppgifter
I din roll som förskolechef ingår att planera, organisera och leda det pedagogiska arbetet genom ett systematiskt kvalitetsarbete.

Att tillsammans med dina kollegor och medarbetare bygga ändamålsenlig organisation i förändring är centralt.

Du ingår i utbildningsförvaltningens ledningsgrupp och självklart bidrar du i det verksamhetsövergripande arbetet. Att vara chef hos oss innebär att ansvara för och utveckla verksamhet, medarbetare och ekonomi. Våra chefer ska arbeta med helhetssyn, vara utvecklingsinriktade och kommunikativa med fokus på mål och resultat. Med medborgaren i fokus leder, motiverar och utvecklar du dina medarbetare för att tillsammans skapa mervärde för Lysekils kommun. Du arbetar aktivt med systematiskt arbetsmiljöarbete och samverkan för en god arbetsmiljö. Du är en god ambassadör för verksamheten och skapar goda relationer såväl internt som externt. I ditt arbete hanterar du olika verksamhetssystem och administrativa arbetsuppgifter inom arbetsmiljö, ekonomi och personal.

Kvalifikationer
Vi söker dig med relevant akademisk utbildning. Du har dokumenterade pedagogiska meriter och gedigen erfarenhet från skolväsendet – helst även av ledarfunktion inom detsamma. Erfarenhet av att driva skolutveckling samt förändringsarbete med gott resultat är önskvärd. Genomgången rektorsutbildning är meriterande. Goda IT-kunskaper samt att vara väl formulerad i tal och skrift är en förutsättning för att lyckas i tjänsten. Som ledare visar du gott omdöme i uttalanden, ageranden och beslut. Dina beslut är tydliga, väl kommunicerade och du följer upp resultatet av dessa.

Den personliga lämpligheten är avgörande för tjänsten och vi söker dig som är initiativstark, trygg i dig själv och har ett pragmatiskt förhållningssätt. Du tar en tydlig arbetsgivarroll och ställer om till nya förutsättningar när så krävs. Vidare har du en god samarbetsförmåga både inom och utom professionen och kan leda samt delta i olika nätverk.

 Välkommen med din ansökan!

Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Medflyttarservice

 Innebär ditt nya jobb en flytt för dig och din partner? Vi hjälper medflyttande till nytt jobb i ny livsmiljö.

Servicen handlar främst om att stötta din partner i att hitta ett jobb i närområdet. Men det kan även handla om andra frågor som är viktiga i samband med en flytt, som till exempel barnomsorg, boende eller tips på föreningar och nätverk.

För att få veta mer, kontakta gärna agneta@medflyttarservice.se, 0763-221793 www.medflyttarservice.se

Förskolechef till Utbildningsförvaltningen Lysekil

Företag Lysekils kommun
Regioner
Utgår

2018-10-31

Ansök nu

Dela detta jobb