skoljobb.se

Förskollärare

Företag Lunds kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-24

Ansök nu

Förskollärare

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Centralt beläget i den expanderande Öresundsregionen ligger Lund. Lunds kommun är den största arbetsgivaren med drygt 9 000 medarbetare.

Skolområde Centrum/Torn omfattar både förskolor och skolor. Verksamheten inom skolområdet leds av ett ledningsteam bestående av skolområdeschef, rektorer, förskolechefer och administrativa chefer.

Dessa ansvarar gemensamt för verksamheten i ett 1-16-års perspektiv, där förskola och skola knyts samman med en gemensam syn på barns och ungas utveckling och lärande.

ARBETSUPPGIFTER
Förskolorna Holken och Kobjer ligger centralt. Förskolorna arbetar tillsammans med gemensamma aktiviteter exempelvis utvecklingsdagar och arbetsplatsträffar.

Holken har 5 avdelningar och Kobjer 4.
Vi söker dig som vill arbeta självständigt med det kompetenta barnet, glad, positiv och älskar arbetet med barn i åldrarna 1-6 år.

Båda förskolorna behöver förskollärare och det är båda som ska ses som arbetsplats.
Du får 34 duktiga arbetskamrater alla med adekvat utbildning.

Våra fokusområde är språklig medvetenhet, hållbar utveckling & att arbeta med det kompetenta, nyfikna, aktiva, självständiga barnet. Reggio Emilias synsätt inspirerar oss. Att arbeta digitalt är ett måste då den pedagogiska dokumentationen sker digitalt i dagsläget via Unikum. Vi välkomnar dig som tycker detta låter spännande och vill börja arbeta hos oss.

KVALIFIKATIONER
Förskollärarutbildning är ett krav för att få tjänst.

För att arbeta hos oss är det en fördel om du känner till en del om Reggio Emilia pedagogiken då vi tilltalas av tänket med det kompetenta barnet.

Vi arbetar sedan en tid tillbaka med Hållbar Utveckling och har utmärkelsen från skolverket. Vi förutsätter att du är intresserad av att arbeta med detta.

Verksamheten, barnens utveckling- och lärande synliggörs genom pedagogisk dokumentation och med stöd av unikum som är ett webb-baserat dokumentationsverktyg.

Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Månadslön, ange löneanspråk i ansökan.

Dela detta jobb

Förskollärare

Lunds kommun