skoljobb.se

Förskollärare

Regioner
Utgår

2018-08-21

Ansök nu

Förskollärare

Förskolan Hattstugan ligger i ett villaområde i centrala Smedjebacken med närhet till Röda Bergaskolan och Bergakolan. Förskolan har närhet till centrum med affärer och bibliotek, men lika nära till skog och elljusspår. Förskolans gård är varierad med lekredskap, buskar och träd, cykelvägar och sandlådor. Intill förskolan finns Bullerdalens grönområde som ytterliggare förstärker lekmöjligheterna vid utevistelse.
På Hattstugans förskola är vi organiserade utifrån en småbarnsavdelning, Knatte, med barn 1-3 år och två syskonavdelningar, Humlan och Myran med barn 3-5 år. Maten tillagas från grunden i Hattstugans egna kök.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i team med förskollärare och barnskötare och vid behov specialpedagog och resurs- och talpedagog. Du ska tillsammans i arbetslag arbeta för att varje barn ska utvecklas så långt som möjligt i förhållande till målen i läroplanen, Lpfö 98/16. Arbetslagen har gemensam planering fördelat varje vecka. Förskollärare och barnskötare har egen planeringstid varje vecka.

Kvalifikationer
Du är legitimerad förskollärare.
Låter det här som en tjänst för dig, är du varmt välkommen med din ansökan! 

Personliga egenskaper
Det är viktigt att du är en trygg person med ett förhållningssätt som stämmer överens med förskolans värdegrund. Du ska ha en positiv livssyn men framförallt ska du vara en person som känner glädje, lust och nyfikenhet inför detta uppdrag och de utmaningar som detta yrke innebär. I ditt arbetssätt har du en tydlig struktur och du är flexibel och ser möjligheter. Du har lätt för att samarbeta med kollegor, vårdnadshavare och andra aktörer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktinformation
Therése Bjurling, Förskolechef, 0240-660261, therese.bjurling@smedjebacken.se

Teresa Norin, Facklig företrädare Lärarförbundet, 0240-660146, terese.norin@edu.smedjebacken.se

Dela detta jobb

Förskollärare

Smedjebackens kommun