skoljobb.se

Förvaltning    Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats    Tabergs förskoleområde
Anställningsform    Tillsvidare
Omfattning    100 %
Tillträdesdag    2018-09-17
Sista ansökningsdag    2018-08-22
Referensnr    18-60-0551

Välkommen att söka tjänst på Tabergs förskoleområde! 
Vårt förskoleområde består av fyra förskolor: Tabergs förskola, Tahe förskola, Ullstigens förskola och Åsa förskola. Samtliga förskolor har nära till skog och spännande lekmiljöer.
Områdets värdeord är Omsorg, Glädje, Tilltro, Samspel och Delaktighet. Tillsammans skapar vi ett tillåtande och stöttande arbetsklimat där vi tar tillvara varandras olika kompetenser. Genom detta ger vi barnen de bästa förutsättningar för utveckling och lärande. 
På vår pedagogiska utvecklingstid tar vi tillvara på varandras erfarenheter genom ett kollegialt lärande. Vår målsättning är att lägga all planering, reflektion och mötestid under dagtid. Vi ingår också i projektet med övningsförskolor i samarbete med högskolan i Jönköping.

Vi har nu en ledig tjänst på småbarnsavdelningen på Ullstigens förskola.

Arbetsuppgifter 
Som förskollärare har du huvudansvar för den pedagogiska verksamheten och för att undervisning och utbildning sker enligt förskolans styrdokument. Du ska tillsammans med kollegor planera, genomföra, utvärdera och dokumentera det pedagogiska arbetet i verksamheten.

Kompetenskrav 
Du är legitimerad förskollärare. Vi söker dig som vill vara med och utveckla arbetet på våra förskolor. Du bidrar till vårt positiva arbetsklimat, har god samarbetsförmåga och ett stort engagemang i ditt arbete samt förmåga att anpassa dig efter olika förutsättningar. Du strävar också efter att nå goda resultat. Du har goda IT-kunskaper. En merit är också erfarenhet och kunskap av att arbeta med pedagogisk dokumentation.
Är du nyutexaminerad förskollärare har du stöd av mentor under första året.

Övrigt 
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret 

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar 
Förskolechef Anneli Dalberg: 036-103995

Fackliga företrädare:
Lärarförbundet: Annika Ståhl 036-103879
Lärarförbundet: Caroline Hillevärn 036-103930
Kommunal: Anette Fong 036-103877

Förskollärare

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-22

Ansök nu

Dela detta jobb