skoljobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Västerhejde/Eskelhem förskoleområde består av tre förskolor, där två är placerade i Vibble, förskolorna Korallen och Torpet och Eskelhem förskola invid skolan i Eskelhem. Hela förskoleområdet kommer att ha ett spännande pedagogiskt arbete framför sig då vi till hösten bland annat kommer att implementera SPSM värderingsverktyg för tillgänglighet. Värderingsverktyget för tillgänglig utbildning ska kunna ge oss möjligheter att skapa en långsiktig och hållbar utveckling av lärmiljön. 
Fsk Korallen och Torpet har också utmärkelsen Jämställd förskola.

Är du nyfiken och vill prova på att arbeta i vårt område så kommer du att främst vara placerad på förskolan Korallen. Förskolan har fem avdelningar, två för barn 1-3 år och övriga för barn 3-5 år. 
 

Arbetsuppgifter

Arbetet som förskollärare består i att tillsammans med arbetslag och barn planera, genomföra och utveckla det pedagogiska arbetet utifrån barngruppens behov och förskolans läroplan. Förskolans arbete utgår också från verksamhetsplan och mål som är fastställda av Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är förskollärare eller lärare i de lägre åldrarna med inriktning mot förskolan. Bifoga legitimation i din ansökan. Du är bra på att skapa goda relationer med vårdnadshavare, barn och kollegor. Du är väl insatt i och kan arbeta målinriktat med läroplanen för förskolan, Lpfö -98/10. Tidigare erfarenhet är meriterande.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Information

Anställning

Arbetsplats
Västerhejde/Eskelhem förskoleområde, Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Omfattning
Heltid

Tillträdesbeskrivning
Tillträde Tillträde enligt ök

Antal tjänster
1

Kontakt

Anneli Eriksson
Förskolechef
0498-204801

Fackliga representanter 

Linn Malmros
Förskollärare
073-642 85 76

Ansökan

Arbetsgivarens referensnummer
A803455

Sista ansökningsdatum
2018-08-26

Förskollärare

Företag Region Gotland
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-26

Ansök nu

Dela detta jobb