skoljobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Förskolan Storken tillhör Norrbacka och Sankt Hans förskoleområde. Förskolan har sex avdelningar varav två avdelningar är språkförskola. Förskolan har ett härligt läge, nära till stad, skog och hav. Tjänsten är på språkförskolan.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta på språkförskolan som är en verksamhet för barn som behöver extra stöd i sin språkutveckling. Verksamheten genomsyras av ett strukturerat arbetssätt med bild och teckenstöd, i en kommunikationsvänlig miljö. Tonvikten ligger på det individuella bemötandet där barnets kommunikation bekräftas och förstärks i varje enskild situation. Kontinuerlig handledning av logoped i verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad förskollärare. Du är förtrogen med förskolans uppdrag. Du har förmåga att skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor. Erfarenhet av barn med språkstörning och TAKK är meriterande.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Information

Anställning

Arbetsplats
förskolan Storken, Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Omfattning
Heltid

Tillträdesbeskrivning
Tillträde 2018-09-03 eller enligt ök

Antal tjänster
1

Kontakt

Estelle Östergren
förskolechef
0498-269850

Ansökan

Arbetsgivarens referensnummer
A804121

Sista ansökningsdatum
2018-09-02

Förskollärare

Företag Region Gotland
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-09-02

Ansök nu

Dela detta jobb