skoljobb.se

Arbetsplatsbeskrivning 
Bäckalyckans förskoleområde består av Solstickans förskola, Bäckalyckans förskola, Junedals förskola, samt Västra förskolan. Förskolorna ligger på väster i centrala Jönköping. Förskolorna har gångavstånd till ex stadsparken som regelbundet besöks.

Arbetsuppgifter 
Du ska tillsammans med övriga pedagoger i arbetslaget utveckla och driva den pedagogiska verksamheten efter intentioner i våra styrdokument. Från och med hösten 2018 startar vi vårt arbete med Hållbar utveckling som kommer att prägla områdets arbete under de närmaste åren.
Vi har planeringsmåndagar, vilket betyder att all personal har arbetstid till klockan 18.00 på måndagar. Planerings-, reflektions-, och mötestid ligger då.
Vi har egna pooler som alltid tar hand om barnen från kl. 16.30.
Vi berättar mer om detta när du/Ni kommer till oss på intervju.

Kompetenskrav 
Förskollärare. Vi söker en tydlig pedagogisk ledare. Som tillsammans med arbetslaget tar ansvar, utvecklar och driver det systematiska kvalitétsarbetet utifrån våra styrdokument. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du ska ha god förmåga att samarbeta med andra.
Grundläggande It- kompetens.

Övrigt 
Vi har flera tjänster på våra förskolor.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Vi rekryterar fortlöpande och ser fram emot din ansökan snarast.
Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Länk: till belastningsregistret 

Upplysningar 
Anna Backehed förskolechef 036 107206
Curt Junvik bitr. förskolechef 036 103005
Ann-Sofi Lindster Lärarförbudet 036 107205

Förskollärare

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-09-28

Ansök nu

Dela detta jobb