skoljobb.se

Arbetsplatsbeskrivning 
Du är välkommen till Kålgårdens förskoleområde som har sju förskolor mitt i centrala Jönköping. Vårt centrala läge ger oss rika möjligheter till att ta del av och utforska det som staden har att erbjuda. Vi har fina naturmiljöer med 3 sjöar och John Bauerparken. Vi har gångavstånd till bibliotek och Upptech. Dessa miljöer och platser ger barnen inspiration och upplevelser som kompletterar lärmiljön på förskolan. 
Du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll både enskilt och tillsammans med arbetslaget. Vi arbetar aktivt med systematiskt kvalitetsarbete och du har goda möjligheter till inflytande. Tillsammans gör vi en spännande resa där målet är att skapa den bästa förskolan där vi lägger grunden för barnens livslånga lärande.

Vi söker nu förskollärare till Kålgårdens förskoleområde. Ange i din ansökan vilken ålder du är intresserad av att arbeta med.

Arbetsuppgifter 
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Som förskollärare har du huvudansvar för den pedagogiska verksamheten där undervisning och utbildning sker enligt förskolans styrdokument. Ditt undervisningsuppdrag består av att tillsammans med arbetslaget utforma, leda och utveckla en verksamhet där alla barn har lika rätt till utveckling och lärande. Du ska kunna skapa tillitsfulla relationer till barn, vårdnadshavare och kollegor och bidra till ett gott klimat för både barn och vuxna på vår förskola. 
Förskolan ska förbereda barnen för fortsatt utbildning. Arbetslaget fördelar förekommande arbetsuppgifter inom laget och utifrån respektive profession. Med utgångspunkt i arbetslagets pedagogiska dokumentation, genomförs ett systematiskt kvalitetsarbete.

Kompetenskrav 
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Har du ännu inte fått din legitimation är du också välkommen att söka. Du får gärna ha erfarenhet av/eller ett stort intresse av att arbeta med mångfald. Du förväntas ha goda kunskaper inom IKT.

Du är nyfiken på barns lärande och har undervisningsuppdraget i fokus. Du arbetar aktivt för att erbjuda barnen en verksamhet där det finns utrymme för samverkan, barns delaktighet och allas lika värde. Du har lätt för att samarbeta med såväl kollegor som barn och vårdnadshavare.

Vi erbjuder dig 
En positiv arbetsplats med många glada och kompetenta kollegor och barn. 
- semesterväxling 
- arbetskläder utomhus
- fyra utvecklingsdagar/år
- introduktionsperiod för nyexaminerade
- två specialpedagoger nära verksamheten
- goda möjligheter till gemensam kompetensutveckling
- engagerad och utvecklingsorienterad ledning
- förmånligt årskort i kollektivtrafik
- biobiljetter till rabatterat pris

Övrigt 
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Du hittar ansökan om belastningsregister här.

Upplysningar 
Upplysningar 
Förskolechef
Stephan Redman
Tel. 036-10 30 90
stephan.redman@jonkoping.se

Lärarförbundet
Lisa Saarnak 
Tel. 036-10 69 60
lisa.saarnak@jonkoping.se 

Förskollärare

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-09-30

Ansök nu

Dela detta jobb