skoljobb.se

Lust att leka - Lust att lära - Tillsammans - i förskolan på landet

Arbetsplatsbeskrivning
Skärstaddalens förskoleområde består av två förskolor, Skärstad förskola och Kaxholmens förskola.
Skärstad förskola har tre avdelningar: Gulsippan för de minsta barnen och Blåklockan & Rödklövern för de lite äldre barnen. Skärstad förskola är förskolan på landet med närhet till naturen och skogen en promenad bort. Vi går ofta dit och spenderar hela dagen där med både lunch och undervisning.

Kaxholmens förskola har sex avdelningar - det är Östergården, som har två avdelningar, samt fyra avdelningar som delar byggnad med Landsjöskolan. Dessa fyra avdelningar är Bullerbyn & Norrgården för de minsta barnen och Mellangården & Sörgården för de lite äldre barnen. Vi håller just nu på att bygga en helt ny förskola i Kaxholmen, du kan vara med och forma den från början!
Tjänsterna finns på Östergården och på Bullerbyn.

Arbetsuppgifter 
Skärstaddalens Förskoleområdes vision "Lust att leka, Lust att lära, Tillsammans." sammanfattar det vi ser som grunden i förskollärarens uppdrag. 
Ditt arbete som förskollärare är att stödja barnen i deras lärande och utveckling, utefter barnets egna behov och möjligheter. 
Vi söker dig som är nyfiken på att lära och utvecklas som förskollärare. Du ska tillsammans med ditt arbetslag planera, genomföra, dokumentera och utvärdera arbetet utifrån styrdokumentens intentioner. Tidigare arbete i förskola/barngrupp är meriterande.
Du är anställd i Skärstaddalens förskoleområde och arbete kan i framtiden komma att ske på alla våra avdelningar.

Kompetenskrav 
Förskollärare.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Goda kunskaper inom IKT.

Övrigt 
Hos oss arbetar manliga och kvinnliga, nyutexaminerade och erfarna pedagoger. Det finns goda bussförbindelser. Nu söker vi två förskollärare hos oss. Välkommen med din ansökan!

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att ladda upp relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Upplysningar 
Hanna Jakobsson, Förskolechef, tel 036-103426
Catrin Bergström, Lärarförbundet, tel 036-103981

Förskollärare

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-09-30

Ansök nu

Dela detta jobb