skoljobb.se

Arbetsplatsbeskrivning 
Bäckalyckans förskoleområde består av Solstickans förskola, Bäckalyckans förskola, Junedals förskola, samt Västra förskolan. Förskolorna ligger på väster i centrala Jönköping. Förskolorna har gångavstånd till ex stadsparken som regelbundet besöks.

Arbetsuppgifter 
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som förskollärare på avdelning Grön. Avdelning Grön är en integrerad avdelning, där några av platserna är ett särskilt förskolealternativ för barn med olika funktionsvariationer. 
För att ge alla barn bästa förutsättningar för lärande och utveckling fördelar vi oss i olika grupper under dagen. Vi använder oss av bland annat alternativ kommunikation, till exempel bildstöd, In print, tecken som stöd. Vi ser våra olikheter som tillgångar i gruppen och alla får möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar. I vårt arbete lär vi oss av varandra och har en förståelse för att vi lär oss på olika sätt.
Vi är ett större arbetslag med hög personaltäthet och vi tar tillvara på våra individuella kunskaper och kompetenser. Du har stora möjligheter att påverka ditt arbete och lyhördheten är i stor i vårt arbetslag. Hos oss får du utvecklas i din yrkesroll, både enskilt och tillsammans med hela arbetslaget.

Kompetenskrav 
Förskollärare med legitimation. Vi söker en tydlig pedagogisk ledare. Som tillsammans med arbetslaget tar ansvar, utvecklar och driver det systematiska kvalitétsarbetet utifrån våra styrdokument. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du ska ha god förmåga att samarbeta med andra.
Grundläggande It- kompetens.

Övrigt 

Tillträde av tjänsten är 1 oktober eller efter överenskommelser.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Vi rekryterar fortlöpande och ser fram emot din ansökan snarast.
Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Länk: till belastningsregistret 

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar 
Anna Backehed förskolechef, tel: 036 107206
Curt Junvik bitr. förskolechef, tel: 036 103005
Anita Åstrand Lärarförbudet, tel: 036 107200

Förskollärare

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-09-28

Ansök nu

Dela detta jobb