skoljobb.se

Arbetsplatsbeskrivning 
Du är välkommen till Smedbyns förskoleområde som har fem förskolor i det natursköna området på Huskvarna söder. Vårt natursköna läge och mångkulturella område ger många möjligheter till inspiration och upplevelser. Vi har gångavstånd till bibliotek, gamla Smedbyn och Slottsvillan som berikar barnens lärmiljö på förskolan. Du har möjlighet att utvecklas i din yrkesroll både enskilt och tillsammans med arbetslaget. Tillsammans gör vi nu en resa i vårt spännande utvecklingsarbete med förskolans systematiska kvalitetsarbete!

Arbetsuppgifter 
Vi söker flera legitimerade förskollärare till Smedbyns förskola, där möjlighet ges till ett samarbete i samma arbetslag. Du har i uppdraget möjlighet att arbeta i åldrarna 1-3 år eller i åldrarna 3-5 år. Som förskollärare har du huvudansvaret för den pedagogiska verksamheten där utbildning och undervisning sker utifrån förskolans styrdokument. Tillsammans med erfarna förskollärare i huset samt i förskoleområdet bidrar du med din erfarenhet och kompetens för att utforma, leda och utveckla verksamheten, där alla barn har lika rätt till lärande och utveckling. Vi söker dig som är nyfiken på att ta tillvara barnens kreativitet och förmågor.

Vem är du? 
Vi söker flera legitimerade förskollärare till Smedbyns förskola, varför vi ser att du är legitimerad förskollärare. Har du ännu inte legitimation är du också välkommen att söka. Du får gärna ha erfarenhet av/eller ett stort intresse av att arbeta med mångfald. Du förväntas ha goda kunskaper inom IKT. 
Som person har du lätt för att samarbeta med barn, kollegor och vårdnadshavare. Du skapar tillitsfulla relationer till barn, vårdnadshavare och kollegor och bidra till ett gott klimat för både barn och vuxna på vår förskola.

Varför välja oss? 
Vi är en spännande arbetsplats med engagerade och positiva kollegor, barn och ledning.
du har möjlighet till
- mat tillagad från grunden av egen kock
- arbeta med Grön flagg
- semesterväxling
- arbetskläder utomhus
- fyra utvecklingsdagar/år
- introduktionsperiod för nyexaminerade
- handledning av specialpedagog
- kommunens friskvård och personalförmåner

Övrigt 
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningen för detta dokument kan vara lång.

Här hittar du hur du kan göra din anasökan ur belastningsregistret.

Rekrytering kan komma att ske löpande under rekryteringsprocessen.

Upplysningar
Förskolechef
Helena Klasson
tel. 036-10 22 27
Helena.klasson@jonkoping.se

Förskollärare

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-14

Ansök nu

Dela detta jobb