skoljobb.se

Arbetsplatsbeskrivning 
Tenhults förskoleområde har sju enheter och en förskolebuss. Alla enheter har nära till skog och natur. Vi arbetar med Hållbar framtid. Vi är mycket ute i naturen och undersöker. Att komma till Tenhult tar inte så lång tid du kan ta tåget och bussen det tar 13 minuter från Jönköpings Central.
Vi har tre pedagoger som går i pension och nu söker vi tre pedagoger som kan jobba med 1-3åringar o 3-5 åringar.
Vi har byggt 3 nya förskolor i Tenhult och snart är den 4 färdig. Vi har en ny förskola i Ödestugu också.

Arbetsuppgifter 
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Som förskollärare har du huvudansvar för den pedagogiska verksamheten och att undervisning och utbildning sker enligt förskolans styrdokument Du ska tillsammans med övriga i arbetslaget stimulera barns utveckling och lärande samt erbjuda barnen en trygg omsorg. Verksamheten utgår från en helhetssyn på barnet och barnets behov och utformas så att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet. Förskolan ska förbereda barnen för fortsatt utbildning. Srbetslaget fördelar förekommande arbetsuppgifter inom laget och utifrån respektive profession. Planering, uppföljning och utvärdering sker utifrån intentionerna i förskolans styrdokument. Med utgångspunkt i arbetslagets pedagogiska dokumentation, genomförs ett systematiskt kvalitetsarbete.

Kompetenskrav 
Legitimerad förskollärare. Du kan även använda dina intressen t.ex. musik sång och skapande . Goda kunskaper i IKT.
Dubidrar till ett positivt arbetsklimat, har en mycket god samarbetsförmåga och ett stort engagemang i ditt arbete som förskollärare.

Övrigt 
Du får belöning för det arbete du gör i mötet med barnen. Du får se  glädjen och skratten och får vara en del av barnens utveckling. Du bidrar till att barnen får en trygg och rolig vardag med många inslag av lärande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar 
Sinikka Sandberg  Förskolechef    036-103035. Sara Jonsson 036-103483. Anneli Johansson Lärarförbundet  036-103164

Förskollärare

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-21

Ansök nu

Dela detta jobb