skoljobb.se

Förskollärare

Företag Region Gotland
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-21

Ansök nu

Förskollärare

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Förskolan Klubbsvampen söker nu engagerade och nyfikna förskollärare. Klubbsvampen är en förskola med fyra avdelningar som ligger i östra delen av Visby. Här finns skogen ända in på gården. Förskolan har ett eget kök med egen kock som lagar maten.

Arbetsuppgifter

Du kommer att, tillsammans med dina kollegor i arbetslaget, planera, genomföra och utveckla den pedagogiska verksamheten. Du ska arbeta med att skapa en trygg, rolig och lärorik miljö för våra barn i förskolan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är förskollärare eller lärare mot de lägre åldrarna, med inriktning mot förskolan (bifoga legitimation). 

Vi vill att du är väl insatt i läroplanen för förskolan. Intresse av att jobba med IKT är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, du är bra på att skapa goda relationer med vårdnadshavare, barn och kollegor.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Dela detta jobb

Förskollärare

Region Gotland