skoljobb.se

Välkommen till oss på Tabergs förskoleområde! 
Området består av fyra förskolor som ligger utspridda i samhället Taberg, Tabergs förskola, Tahe förskola, Ullstigens förskola och Åsa förskola med plats för ca 180 barn och ca 40 anställda.
Alla förskolor har nära till natur och spännande lekmiljöer.

Tahe förskola består av två avdelningar, en för de yngsta barnen 1-2 år och en avdelning med 3-4 åringar. Avdelningen med de äldsta barnen arbetar med att utveckla sitt arbete med utomhuspedagogik och Mulle i förskolan.
Vi söker nu förskollärare till båda avdelningarna. Framöver kommer förskolan även utökas med fler avdelningar.

Områdets värdeord är: glädje, omsorg, delaktighet, tilltro och samspel. Dessa ord speglar vår målsättning att skapa ett tillåtande och stöttande klimat där vi tillsammans ger barnen de bästa förutsättningar för utveckling och lärande.

På vår pedagogiska utvecklingstid tar vi tillvara på varandras erfarenheter genom ett kollegialt lärande. Vår målsättning är att lägga all planering, reflektion och mötestid under dagtid.
Vi är också  övningsförskola och tar emot studenter från Jönköping University.
På området finns också en specialpedagog på 100 % för att utveckla arbetssätt och för att stötta arbetslagen i handledning och utbildning.

Arbetsuppgifter 
Som förskollärare har du huvudansvar för den pedagogiska verksamheten och för att undervisning och utbildning sker enligt förskolans styrdokument. Du ska tillsammans med kollegor planera, genomföra, utvärdera, dokumentera och utveckla  det pedagogiska arbetet i verksamheten.

Kompetenskrav 
Du är legitimerad förskollärare. Vi söker dig som bidrar till vårt positiva arbetsklimat och skapar goda relationer till barn, kollegor och vårdnadshavare. Du har god samarbetsförmåga och ett engagemang i ditt arbete.  Du är också tydlig i ditt ledarskap som pedagog samt har förmåga att anpassa dig efter olika förutsättningar.
Vi ser det som meriterande om du har kunskap och erfarenhet av att arbeta med pedagogisk dokumentation.
Du ska också ha goda kunskaper i IKT.
Är du nyutexaminerad förskollärare har du stöd av mentor under första året.

Övrigt 
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Länk till beställning av utdrag från belastningsregistret 

Upplysningar 
Förskolechef Anneli Dalberg 036-103995
Lärarförbundet: Caroline Hillevärn 036-103930
Kommunal: Anette Fong 036-103877
Förskollärare Tahe förskola: Carina Johansson 036-103876

Förskollärare

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-28

Ansök nu

Dela detta jobb