skoljobb.se

Förskollärare

Företag Region Gotland
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-04

Ansök nu

Förskollärare

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Välkommen att söka förskollärartjänst hos oss i Väskinde förskola! 
Vi söker nu ytterligare en förskollärare till vår fina förskola. Väskinde förskola ligger alldeles intill Väskinde skola, strax norr om Visby. Det är en stor förskola med 6 avdelningar fördelat på två hus. 
Vi har även två förskolegårdar och en stor skogsdunge intill som skapar ytterligare möjlighet att utforska utemiljön. Vi arbetar i spår, där en avdelning med yngre barn bildar ett spår med en avdelning med äldre barn. 
Vi vill skapa en verksamhet som är rolig, lärorik och trygg för alla våra barn. Med detta som utgångspunkt är det viktigt att arbeta nyfiket och utforskande tillsammans med barnen.

Arbetsuppgifter

Som förskollärare ansvarar du för att leda, planera och systematiskt följa upp och utvärdera det pedagogiska arbetet i linje med de mål och riktlinjer som finns för verksamheten. Som förskollärare kommer du att verka till en positiv och utvecklande miljö med god balans av omsorg och lärande, för varje barn och för hela barngruppen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har förskollärarexamen samt en förskollärarlegitimation. 
I din yrkesroll är du engagerad och ansvarstagande med en god förmåga att planera och strukturera ditt arbete i samarbete med andra. Din samarbetsförmåga är god och ditt barnfokus återspeglas i ditt förhållningssätt i vardagen. Du har ett medforskande och nyfiket arbetssätt. Du tycker om att leda och delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper. 

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

  • Petra Larsson
    Förskolechef
    0498-263360

Dela detta jobb

Förskollärare

Region Gotland