skoljobb.se

Förskollärare 19/94

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-09-30

Ansök nu

Förskollärare 19/94

 Välkommen till Smedjebackens kommun!
I vår kommun strävar vi efter att erbjuda en arbetsmiljö där du som ny medarbetare ska känna dig väl mottagen, kunna vara delaktig och få möjligheter till ett gott arbetsliv. Det är viktigt för oss att alla känner sig delaktiga då kommunen vill främja jämställdhet, jämlikhet och integration. Vi är en kommun som ser värdet i det arbete vi gör och brinner för att ta hand om våra äldre, barn/ungdomar och ge god service till våra kommunmedborgare. Vi är en kommun som präglas av prestigelöshet och korta beslutsvägar. Det är viktigt för oss som arbetsgivare att bemöta våra medarbetares idéer och ta tillvara på deras kompetens på bästa sätt.

Smedjebacken kännetecknas som en välkomnande kommun med bra kollegor, god kommunikation samt att medarbetare får vara sig själva. En kommun där medarbetare sprider arbetsglädje mellan varandra. Detta är en av många anledningar till varför våra medarbetare väljer att stanna kvar en längre tid i Smedjebackens kommun. Vi tror att tillsammans kan vi alla leva upp till vår värdegrund där välkomnande, trygghet, framtidstro och engagemang är våra ledord. 

Solhyttans förskola är belägen mitt i centrala Söderbärke. Förskolan består av 4 avdelningar - alla med olika inriktningar. Även Söderbärke fritidshem ligger precis intill förskolan. Maten tillagas från grunden i Solhyttans kök

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringsprocessen. 

Läs mer om oss på smedjebacken.se och hur vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR.

All rekrytering sker digitalt och via vår externa länk till rekryteringssystemet Webcruiter.

Vid problem av registerting av CV var god kontakta Webcruiter kundservice

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som förskollärare och avdelningsansvarig.

Kvalifikationer

Ett krav är att du är utbildad förskollärare med erfarenhet av arbete på förskola.

Personliga egenskaper

Du ska vara utbildad förskollärare och kunna arbeta både med äldre och yngre barn. Du ska vara glad, positiv och gilla ditt yrke.  Att vilja utvecklas och lära sig nytt är ett krav hos oss liksom att vara flexibel och lösningsfokuserad. Vi söker dig som kan skapa en kreativ och lärande plats för våra barn. Du driver och utvecklar verksamheten och är professionell i mötet med våra barn och familjer.

Du har lätt för att samarbeta och du är positiv, flexibel, ansvarfull, pedagogisk och strukturerad. Vi söker dig som delar vår övertygelse om att alla barn kan utifrån sina förutsättningar. . 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

 Vi kommer att utföra löpande intervjuer allt eftersom ansökningarna kommer in.

 Våra pedagoger har tillgång till friskvårdsbidrag och arbetskläder.

Vi vill erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fokus på arbetsmiljön för dig och dina medarbetare. Eftersom vi tror på dialog i vår kommun erbjuder vi dessutom en dialogutbildning till alla nya tillsvidareanställda. Vi vill ha frisk och aktiv personal och vi hoppas att vårt friskvårdsbidrag bidrar till detta. Att åka kollektivt är bra för miljön och därför kan du som medarbetare få köpa busskort till rabatterat pris, tillsammans kan vi göra skillnad. Vi erbjuder dig en arbetsgivare som tror på sina medarbetare.

Birgitta Husing Ranerfors
Lärarförbundet
0240 - 66 00 35

Josephine Molin
Rektor
0240-66 04 71

Fredrik Hedlund
Rektor
0240-66 04 72

Smedjebacken är en trevlig kommun i södra Dalarna, med bra kombination av trivsamt småstadsliv, storslagen natur, aktivt föreningsliv, ett rikt kulturliv och starten för Strömsholms kanal. En tillväxtkommun med små och stora företag med goda förutsättningar då vi ligger i ett strategiskt bra läge mellan Västerås och Falun/Borlänge.  Sedan länge arbetar vi med en ekologisk inriktning. Smedjebacken är närhet, vatten och utveckling, en kommun för alla. 

Dela detta jobb

Förskollärare 19/94

Smedjebackens kommun