skoljobb.se

Förskollärare

Företag Region Gotland
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-25

Ansök nu

Förskollärare

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Vi söker fyra tillsvidareanställda förskollärare till vårt område på norra, norra Gotland, Fårösund, Lärbro, Slite förskoleområde. En tjänst med placering på vår nybyggda förskola i Fårösund, en tjänst på Lärbro och två på Slite förskola.

Arbetsuppgifter

Att tillsammans med arbetslaget arbeta med att ge barn 1-5 år, i olika sammansättningar, en lustfylld förskoletid, där omsorg, lärande och utveckling bildar en helhet. Ansvara för barnens utbildning samt bedriva undervisning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en förskollärarexamen och är väl insatt i läroplanen samt nyfiken på att få börja arbeta med den nya reviderade läroplanen. Vi vill att du har förmågan att kunna omsätta våra styrdokument i praktiken. Begrepp som samarbete, kommunikation och ansvarsfull tycker vi är viktiga och vi vill att du också omfamnar och lever efter dessa i yrkesutövandet. 
Bifoga din förskollärarlegitimation.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

  • Marianne Gustafsson
    Förskolechef
    0498-203534, 0700-830757

Dela detta jobb

Förskollärare

Region Gotland