skoljobb.se

Bäckalyckans förskoleområde

Arbetsplatsbeskrivning
Bäckalyckans förskoleområde består av Solstickans förskola, Bäckalyckans förskola, Västra förskolan samt Junedals förskola. Förskolorna ligger i centrala västra Jönköping. Gångavstånd till olika parker ex stadsparken som regelbundet besöks.

Arbetsuppgifter
Du ska tillsammans med övriga lärare i arbetslaget utveckla och driva den pedagogiska verksamheten efter förskolans läroplan. Genom dokumentationsarbetet så ska du reflektera över var barnen befiner sig i lärprocessen och där efter planera undervisningen. Du ska vara lyhörd för barnens behov, skapa en trygg miljö för både barn och vårdnadshavare. Förskoleområdet arbetar med Hållbar utveckling på olika nivåer, allt efter barnens mognad.
Kompetenskrav
Vi söker legitemerade förskollärare som är tydlig i sitt pedagogiska ledarskap. Som tillsammans med arbetslaget tar ansvar, utvecklar och driver det systematiska kvalitétsarbetet utifrån våra styrdokument. Du ska ha en mycket god förmåga att samarbeta med andra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.Grundläggande It- kompetens.

Övrigt
I området har vi planeringsmåndagar då all personal är schemalagda till kl. 18.00. Alla möten och planeringar sker på den tiden, vilket innebär att det är ytterst få kvällar som tillkommer. Vi har flera tjänster både på avdelningar med barn mellan 1 – 3 och 3 – 6 år.

Tänk på att det kan ta tid att få utdrag ur belastningregistret, så se till att du har ett aktuellt. Se även till att ha alla intyg och betyg från arbete och utbildningar klara. Det underlättar löneärendet och upprättande av anstälningsavtal.

Upplysningar
Anna Backehed förskolechef 036 107206Curt Junvik bitr. förskolechef 036 103005Ann-Sofi Lindster Lärarförbudet 036 107205

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Förskollärare

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-15

Ansök nu

Dela detta jobb