skoljobb.se

Förskollärare

Företag Lunds kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-18

Ansök nu

Förskollärare

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Arbetsplatsbeskrivning
Parkstugans förskola och Idala förskola söker nu efter en ny förskollärare. Vi anser att engagerade och nyfikna pedagoger är en förutsättning för att skapa en hög kvalité på vår förskola. Vår barnsyn, med kompetenta och medskapande barn, är verktygen för att skapa en utvecklande och lärorik miljö. Vi har arbetat fram en tydlig struktur för hur vi dokumenterar barnens lärprocesser och för att mäta vår verksamhets kvalité. I vårt tema och projektinriktade arbetssätt utgår vi från barnens intressen och låter barnens inflytande få en stor plats i hur arbetet drivs vidare.

Vår förskola är en demokratisk mötesplats där vi tror på mångfaldens dynamik och där trygghet, kreativitet och glädje får stort utrymme. Vi har tillgång till en pedagogista och didaktiker som ger näring till arbetslagen så att vi utvecklar vårt förhållningssätt bland barnen. Vi hoppas att DU är den pedagog vi söker som tillsammans med oss vill utveckla våra barns unika förmågor med t ex musik, utepedagogik, digitala uttryck, kommunikation och kreativitet.


ARBETSUPPGIFTER
Planera och bedriva pedagogiskt arbete i enlighet med gällande läroplan samt utföra inom yrket i övrigt förekommande arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Förskollärarexamen eller lärarexamen med behörighet för både grundskolans tidigare år och förskola. Du är flexibel, kreativ och vågar pröva nya vägar. Vi ser gärna en sökande med Ateljeristautbildning eller liknande erfarenheter från en ReggioEmilia inspirerad verksamhet. Tidigare erfarenhet av utomhuspedagogik är också meriterande. Vi värdesätter erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete och god IKT-kunskap och stor vikt läggs vid din personliga lämplighet.

ÖVRIGT
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Förskollärare

Lunds kommun