skoljobb.se

Förskollärare

Företag Lunds kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-16

Ansök nu

Förskollärare

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Skolområdet Centrum-Väster är centralt beläget i Lunds kommun och består av 4 skolor och 8 förskolor med totalt ca 1100 barn och elever.

Målarstugan är en förskola med 4 avdelningar och vi finns på Väster i Lund.

ARBETSUPPGIFTER
Vår verksamhetsidé bygger på insikten att människan föds kompetent och med lust att lära och utforska världen. Vi menar att förskolan skall vara en plats där man är trygg, får vara delaktig, där det finns glädje och möjlighet att leka och lära.

Barnens tankar och reflektioner bär det pedagogiska arbetet framåt.

Vår syn på det pedagogiska arbetet är : Barnet i fokus, ett tillåtande förhållningssätt och ett respektfullt bemötande.

Under de senare åren bedrivs ett pedagogiskt utvecklingsarbete BFL- bedömning för förskolans lärande i hela Lunds kommun med målet att utveckla kvaliteten förskolans verksamhet.

Vi planerar och dokumenterar vår verksamhet och vi använder oss av det digitala verktyget Unikum.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad förskollärare. Har du tidigare erfarenhet inom förskoleverksamhet ses det som meriterande.

Vi söker dig som är väl förankrad i gällande läroplan, är kreativ, har humor och känner glädje i möten med barnen och som vill hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Enligt skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta utdrag kan beställas på http://www.polisen.se/sv/Service/Blanketter/Registerutdrag/Vanliga-blanketter/skola_barnomsorg/

Tillsättning sker under förutsättning att verksamhetens behov kvarstår.

Sysselsättningsgrad: 100 %
Ange löneanspråk i ansökan.

Dela detta jobb

Förskollärare

Lunds kommun