skoljobb.se

Förskollärare

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-17

Ansök nu

Förskollärare

Skärstaddalens FO

Lust att leka - Lust att lära - Tillsammans - i förskolan på landet

Arbetsplatsbeskrivning
Skärstaddalens förskoleområde består av två förskolor, Skärstad förskola och Kaxholmens förskola.

Skärstad förskola har tre avdelningar: Gulsippan för de minsta barnen och Blåklockan & Rödklövern för de lite äldre barnen. Skärstad förskola är förskolan på landet med närhet till naturen och skogen en promenad bort. Vi går ofta dit och spenderar hela dagen där med både lunch och undervisning.

Kaxholmens förskola har sex avdelningar - det är Östergården, som har två avdelningar, samt fyra avdelningar som delar byggnad med Landsjöskolan. Dessa fyra avdelningar är Bullerbyn & Norrgården för de minsta barnen och Mellangården & Sörgården för de lite äldre barnen. Vi håller just nu på att bygga en helt ny förskola i Kaxholmen, du kan vara med och forma den från början!

Vi söker en förskollärare till varje förskola.

Arbetsuppgifter
Skärstaddalens Förskoleområdes vision "Lust att leka, Lust att lära, Tillsammans." sammanfattar det vi ser som grunden i förskollärarens uppdrag.

Ditt arbete som förskollärare är att stödja barnen i deras lärande och utveckling, utefter barnets egna behov och möjligheter. Vi söker dig som är nyfiken på att lära och utvecklas som förskollärare. Du ska tillsammans med ditt arbetslag planera, genomföra, dokumentera och utvärdera arbetet utifrån styrdokumentens intentioner.

Kompetenskrav
Du ska vara utbildad förskollärare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Tidigare arbete i förskola/barngrupp är meriterande. Goda kunskaper inom IKT.

Övrigt
Hos oss arbetar manliga och kvinnliga, nyutexaminerade och erfarna pedagoger. Det finns goda bussförbindelser.

Välkommen med din ansökan!

Du är anställd i Skärstaddalens förskoleområde och arbete kan i framtiden komma att ske på alla våra avdelningar.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att ladda upp relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Upplysningar
Hanna Jakobsson, Förskolechef, tel 036-103426
Catrin Bergström, Lärarförbundet, tel 036-103981

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Förskollärare

Jönköpings kommun