skoljobb.se

Förskollärare

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-16

Ansök nu

Förskollärare

Flahults förskoleområde, Snilleblixtens förskola

Välkommen till oss på Flahults förskoleområde!
Snilleblixten är en av två förskolor som tillhör Flahults förskoleområde. Snilleblixtens förskola ligger på Flahultsplatån nära skog och öppna landskap. Förskolan har en fantastisk innemiljö med ljusa och rymliga lokaler. Vi har en utemiljö med stora ytor och en skolskog som vi ofta besöker. Snilleblixtens förskola har en verksamhet som är baserad på tre delar, teknik/ naturvetenskap, musik/rörelse och skapande. Dessutom kännetecknas Snilleblixtens verksamhet av trygghet för barn och föräldrar. Vi arbetar också med hållbar framtid och Grön Flagg. Besök gärna vår hemsida och läs mer om hur vi arbetar på Snilleblixtens förskola. www.jonkoping.se/snilleblixtensforskola

Dina arbetsuppgifter
Arbete med barn i åldrarna 4-5 år. Du ska tillsammans med övriga pedagoger i arbetslaget utveckla och driva den pedagogiska verksamheten i enlighet med vår läroplan.

Kompetenskrav
Du är legitimerad förskollärare. Vi söker dig som är tydlig ledare och som tar tillvara barnens kreativitet och förmågor. Du har lätt för att samarbeta och genomför verksamheten efter gällande styrdokument. Grundläggande IT-kunskaper är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att ladda upp relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Upplysningar
Förskolechef Cristin Forsgren Sörman 036/103703
Lärarförbundet Gun Dahlström 036/103737

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Förskollärare

Jönköpings kommun