skoljobb.se

Förskollärare

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-02-24

Ansök nu

Förskollärare

Råslätts förskoleområde

Välkommen till Råslätts förskoleområde!
Inom Råslätts förskoleområde finns Fiskgjusens förskolor. Fiskgjusens förskolor består av förskolorna Bofinken, Domherren, Gulsparven och Talgoxen. Fiskgjusens förskolor är inspirerade av de kommunala förskolorna i Reggio Emilia i Italien där vi ser barnet som en jämbördig medlem i vårt samhälle.

Råslätts förskoleområde har även Tornfalkens förskolor vilka är Rödhakens förskola, Pärlugglans förskola och Grankullens förskola på Grästorp. Vi kommer till läsåret 2018-2019 ha kompetensutveckling i IT - för bättre lärande och "Fundif" som står för flerstämmig undervisning i förskolan. Ett samarbete med Malmö högskola och Ifous. Våra förskolor finns i södra kommundelen av Jönköping.

Det här får du arbeta med
Ditt undervisningsuppdrag består av att tillsammans med arbetslaget utforma, leda och utveckla en verksamhet där alla barn har lika rätt till utveckling och lärande med utgångspunkt i förskolans styrdokument. Du ska kunna skapa tillitsfulla relationer till barn, vårdnadshavare och kollegor och bidra till ett gott klimat för både barn och vuxna på vår förskola.

Arbetet hos oss ger många möjligheter till ett inspirerande och utvecklande arbetssätt. Du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll både enskilt och tillsammans med arbetslaget.

Vi söker dig
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Har du ännu inte fått din legitimation är du också välkommen att söka. Handledarutbildning är meriterande eftersom vi är övningsförskola.

Vi söker dig som är nyfiken på barns lärande och som har undervisningsuppdraget i fokus. Du arbetar aktivt för att erbjuda barnen en verksamhet där det finns utrymme för samverkan, barns delaktighet och allas lika värde. Du har lätt för att samarbeta med såväl kollegor som barn och vårdnadshavare. Stor vikt läggs vid ett positivt synsätt, flexibilitet och ett arbetssätt där barns tankar, frågor och lärprocesser får spela en viktig roll i planering av verksamheten.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar länken till ansökan om belastningsregister här. (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Upplysningar
Lise-Lotte Englund Förskolechef, tfn. 036-108077
Karin Ahlrot Bitr. Förskolechef, tfn. 036-108100
Maynor Sandberg Bitr. Förskolechef, tfn. 036-108167
Jessica Frode Handläggare, tfn. 036-108081

Fackliga företrädare lärarförbundet. Helén Persson, tfn. 036-108128 och Mona Fransson, tfn. 036-103745
Facklig företrädare kommunal. Håkan Karlsson, tfn. 036-103073

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Förskollärare

Jönköpings kommun