skoljobb.se

Förskollärare

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-02-18

Ansök nu

Förskollärare

Skänkebergs Fo

Arbetsplatsbeskrivning
Skänkebergs Förskoleområde består av elva avdelningar, sex stycken 1-3 års- och fem stycken 3-5-årsavdelningar, fördelade mellan fyra förskolor. Dessa är: Sveahälls förskola, Dalviks förskola och förskolorna Skänkeberg 1 och Skänkeberg 2.

Förskolorna har fina gårdar som inbjuder till olika lekar för barnen. Här utmanas barnens fantasi genom lek, skapande och kreativitet. De fyra förskolorna ligger i ett naturskönt område med närhet till skogen, Stadsparken och har goda bussförbindelser. Vi arbetar efter LPFÖ18 och all personal i projektet kring flerstämmig undervisning i förskolan, FundiF. Vi har nätverksgrupper för våra fyra förskolor där vi träffas i mixade grupper och har pedagogiska diskussioner kring våra prioriterade mål samt pedagogisk dokumentation.All personal har en personlig IPad och vi arbetar medvetet med digitala hjälpmedel som pedagogiska redskap för att synliggöra barns lärande.

Arbetsuppgifter
Tillsammans med övrig personal ansvara för den pedagogiska verksamheten för barn i ålder 1-3 år alternativt 3-5 år.

Kompetenskrav
Legitimerad förskollärare. Erfarenhet och kunskap att arbeta med pedagogisk dokumentation och även kunskap inom IT.

Du är entusiastisk och visar inspiration i mötet med barn och vuxna och är en person som är stolt och glad över att få förmånen att arbeta bland våra yngsta. Du är engagerad och initiativrik med fokus på barns förmågor, deras nyfikenhet och intressen.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar länken till beställning av belastningsregister här. (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/)

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Förskolechef Lena Sundling 036-107234
Lärarförbundet Kim Andersson 036-108156

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Förskollärare

Jönköpings kommun