skoljobb.se

Förskollärare

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-02-27

Ansök nu

Förskollärare

Nyarpsskolan

Välkommen till oss på Nyarpsskolan!
Är det dags för dig att prova något nytt?
Vill du ha roligt på jobbet?
Vill du nå ännu större framgångar i ditt arbete?

Då ska du arbeta hos oss på Nyarpsskolan! Vi behöver en förskollärare med engagemang och arbetsglädje till vår nya särskola.

Nyarpsskolan är en F-6 skola med särskoleverksamhet. Vi stöttar och utvecklar cirka 300 elever. Skolan ligger inbäddad i ett lugnt och grönskande villaområde mitt i Bankeryd. Vi har nära till busshållplats och det är täta förbindelser in till Jönköping. Tillsammans är vi ca 44 personer på området. Vår skola tillhör Attarpsspåret. Ett spår med höga resultat, skickliga pedagoger och så klart fantastiska elever. Vi arbetar tillsammans utifrån grundskolans fyra ledord empati, intuition, ansträngning och avgränsning.

Det här får du arbeta med
Som förskollärare ingår du i ett nytt arbetslag tillsammans med grundskollärare och assistenter. Tillsammans håller vi på att bygga upp en särskola från grunden och nu är det dags att utveckla vår fritidshemsavdelning på särskolan. Här kommer dina erfarenheter och tankar vara mycket viktiga. Du kommer ha huvudansvar för det pedagogiska innehållet på fritidshemmet.

Som lärare i grundsärskolan förstår och utvecklar du varje elev utifrån specifika förutsättningar. Arbetet ställer krav på engagemang och ett intresse för just de eleverna som går här. I arbetet kan undervisning i något ämne att kunna ingå. På eftermiddagen arbetar du tillsammans med eleverna och andra kollegor på särskolans fritidshem.

Vi vill att alla på skolan:
• ska arbeta i nära samverkan med vårdnadsinnehavarna
• ska sträva efter ett öppet och tolerant arbetsklimat

Vi söker dig
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare eller har annan likvärdig utbildning/erfarenhet. Du behöver känna dig trygg med att leda och ansvara för en grupp och ska förstås vara en förebild för eleverna. Du har så klart lätt för att samarbeta med andra och bygga en positiv relation med elever, föräldrar och kollegor på jobbet. Du är en trygg vuxen med förmåga att ändra och ibland tänka utanför boxen för elevernas skull. Verksamheten kräver att du snabbt kan ställa om.

Har du erfarenhet av att arbeta med barn med autism är detta meriterande. Kan du TAKK, tecken som stöd, och känner dig trygg med att använda alternativa hjälpmedel och läromedel är detta en fördel.

Du vill tillhöra laget Nyarp!

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar ansökan om belastningsregister här (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/).

Vi kommer genomföra löpande intervjuer så anställning kan komma att ske under annonseringstiden.

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Rektor Marika Eskdahl 036- 10 65 36
Lärarförbundet Annelie Wetter 036-10 29 25

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Förskollärare

Jönköpings kommun