skoljobb.se

Förskollärare

Företag Norsjö kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Förskollärare

Norsjöbygden, en plats som andas framåtanda, drivkraft och utveckling mitt i Västerbottens inland, med närhet till både kust och fjäll. Här bor du familjevänligt, bra och billigt, har tillgång till en rik fritid och bra skolor. Föreningslivet bjuder på ett brett utbud av aktiviteter och här möter du mängder av engagerade eldsjälar. Att bo och verka i Norsjöbygden ger dig möjligheten att ha ett utvecklande arbete samtidigt som du har tid och resurser över till familj, vänner och intressen. Vi brukar skryta om att här har vi världen bästa vardag!

Kommunens arbete genomsyras av kommunens värdegrund där positivitet, professionalitet, engagemang och respektfullhet är ledorden. Verksamhetsområdet utbildning består av flera olika verksamhetsformer, förskola, pedagogisk omsorg, fritidshem, förskoleklass, grundskola, grundsärskola, gymnasiesärskola, introduktionsprogram och vuxenutbildning. Ledningen för verksamhetsområdet består av verksamhetschef, rektorer och förskolechefer. Här arbetar också strateg, utvecklingsledare och administratörer.

Vi söker dig som vill ta chansen och jobba inom ett spännande område i skolan. Placering: I Norsjö Kommuns förskolor. Förskolorna finns belägna i Norsjövallen, Bastuträsk och Norsjö.
Arbetsuppgifter: Du arbetar med barn i åldrarna 1-5 år. Du ingår i ett arbetslag där ni gemensamt ska planera, genomföra och utvärdera verksamheten enligt förskolans läroplan och Norsjö kommuns angivna mål för förskolan.

Dina kvalifikationer: Legitimation för arbete i förskola

Omfattning/varaktighet: 100 % med start höstterminen 2019.
Tillsättning av tjänsten görs löpande.

Välkommen med din ansökan!

Mellan åren 2018-2023 har vi en politisk satsning för att öka behörigheten inom verksamhetsområdet. Satsningen innebär bland annat att du som anställs på en tillsvidaretjänst också kan erhålla lönebonus under ett par år, men också att du som flyttar hit kan erhålla flyttbonus.

Dela detta jobb

Förskollärare

Norsjö kommun