skoljobb.se

Förskollärare

Företag Lysekils kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-10

Ansök nu

Förskollärare

Vi som arbetar i Lysekils kommun har några av Sveriges viktigaste jobb – vi gör skillnad i människors vardag och bygger ett samhälle för alla. Vårt jobb är att ge invånarna i Lysekils kommun service, stöd och hjälp och tillsammans utvecklar vi verksamheten.

Ett liv i Lysekils kommun är ett liv nära havet och naturen – här finns möjlighet till både eftertanke och äventyr i en av Bohusläns vackra kustkommuner. På www.livetilysekil.se får du veta mer om hur ett liv i vår kommun kan se ut.

Vår vision: Lysekils kommun är en hållbar och attraktiv kommun året runt som kännetecknas av kreativitet och framtidstro. Lysekil är en självklar mötesplats och ledande inom maritima näringar.

Tröten, Almen och Mariedals förskolor

Beskrivning
Förskollärare till Almen, Mariedal och Trötens förskolor.

Förskolorna är centralt belägna i Lysekils östra delar med naturen nära inpå. Mariedals förskola arbetar åldersindelat 1-3 år samt 3-5 år. Almen och Trötens förskolor arbetar i åldersblandade barngrupper 1-5 år.

Arbetsuppgifter
Som förskollärare ska du utifrån nationellt och lokalt uppställda mål och riktlinjer ansvara för planering och genomförande för verksamheten på förskolan. Hos oss är planering, utvärdering, utveckling och dokumentation en viktig del i det systematiska kvalitetsarbetet.

Som förskollärare ska du vara engagerad, nyfiken, reflekterande och ständigt arbeta för att skapa en optimal lärmiljö för alla barn. Det är viktigt att du är lösningsfokuserad och positiv och stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Ditt förhållningssätt ska präglas av reflektion och analys och du ska utmana både barnen och dig själv i lärandeprocesser. 

I Lysekils kommuns förskolor skapas framtiden!
Kommunens förskolor utgår från ett barns perspektiv och ser det kompetenta barnet. Det innebär att barn och personal lär och utvecklas tillsammans. Vi inriktar oss särskilt på att verksamheten ska präglas av att vara trygg, rolig och stimulerande. Barn och vårdnadshavare har ett reellt inflytande på förskolans dagliga verksamhet. En grundläggande förutsättning för en god verksamhet är att det finns personal som
är professionell, engagerad och upplever stolthet i sitt arbete.

Kvalifikationer
Legitimerad förskollärare.

Att du har en positiv inställning och ser dig själv som en viktig förebild i barnens vardag är en självklarhet. Ett stort engagemang för barns lärande, socialt samspel och en inspirerande lärmiljö ser vi också som nödvändigt.
Du är nyfiken och reflekterande och ser det kollegiala lärandet som en naturlig del i arbetet.

Villkor
Lysekils kommun erbjuder fria pedagogiska måltider och arbetskläder för utomhusbruk.

Tillsammans med din ansökan bifogar du din legitimation samt ett utdrag ur belastningsregistret. Ansökan nås via polismyndighetens hemsida.

Övrigt

Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan! 

Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 Innebär ditt nya arbete en flytt för dig och din partner?

Vi hjälper medflyttare till nytt arbete i ny livsmiljö. Hjälpen handlar främst om att stötta din medflyttare till nytt arbete eller studier. Det kan även handla om andra frågor som är viktiga i samband med en flytt, till exempel boende, barnomsorg, fritidsaktiviteter och andra nätverk.

Vill du veta mer om vad medflyttarservice kan hjälpa dig med är du välkommen att kontakta agneta@medflyttarservice.se , mobil 076-322 17 93. Ta gärna en titt på hemsidan för medflyttarservice på adress medflyttarservice.se för mer information.

Dela detta jobb

Förskollärare

Lysekils kommun