skoljobb.se

Förskollärare

Företag Orsa kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Förskollärare

Välkommen till Orsa kommun, en liten pärla i Siljansbygdens norra del. En inbjudande miljö med nära samverkan och korta beslutsvägar. Orsa - helt enkelt!

Verksamhetsområdet Lärande har uppdrag att vara service-, samordnings- och ledningsstöd inom förskola, fritidshem, grundskola, integrerad särskola, elevvårdsteam och musikskola.

Vi är stolta över våra förskolor som ligger vackert belägna nära naturen. I en naturnära miljö sker arbetet medvetet mot hållbar utveckling. På flera förskolor finns bärbuskar och fruktträd samt att man odlar potatis och grönsaker.
Beskrivning
Bergets förskola är en tre avdelnings förskola där vi arbetar utifrån kompetens,styrkor och intressen. Förskolan har närhet till skogen, en stor och bra utemiljö. Förskolan arbetar med skapande, digitalisering, natur och miljö i form av odling, kretslopp och naturens resurser. Vi arbetar med ökad läsförståelse och trygghet för alla barn som fokus områden. Vi kommer att få utbildning i Vägledande samspel under kommande läsår. 

Arbetsuppgifter
Som förskollärare har du ansvar för det systematiska kvalitets arbetet att tillsammans med arbetslaget att följa förskolans styrdokument Lpf-98 och arbeta utifrån de demokratiska värderingar som det svenska samhället vilar på.

Kvalifikationer
Examinerad förskollärare med lärarlegitimation gärna intresse av skapande, musik och miljö arbete. 

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2019-08-05
Löneform    månadslön
Antal lediga befattningar    1
Referensnummer    2019/30

Kontakt    
Anna-Karin Millberg, förskolechef, 0250-55 21 72
Facklig företrädare    
Camilla Ländin, Lärarförbundet, 0250-55 22 83
 

Dela detta jobb

Förskollärare

Orsa kommun