skoljobb.se

Förskollärare

Företag Region Gotland
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-19

Ansök nu

Förskollärare

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Till hösten söker vi fem förskollärare till vårt område. En tjänst är på Lärbro förskola och fyra tjänster är på Slite förskola.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta som förskollärare i arbetslag och tycker det är kul med nya utmaningar i arbetet med att hjälpa barnen framåt i sin utveckling i enlighet med läroplanen. På Lärbro förskola kommer du att ingå i arbetslaget på en småbarnsårsavdelning. 
På Slite förskola kommer du att arbeta på en småbarnsavdelning, en treårsavdelning eller på en femårsavdelning.

Kvalifikationer

Vi ser att du so söker har förskollärarexamen. Vi letar efter dig som är pedagogisk, nyfiken och kreativ i arbetet med att tillsammans i arbetslaget utveckla pedagogiken i enlighet med styrdokument och aktuell forskning. Begrepp som samarbete, tillit, kommunikation och att vara ansvarsfull, tycker vi är viktiga.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

  • Marianne Gustafsson
    Förskolechef
    0498-203534, 0700-830757

Dela detta jobb

Förskollärare

Region Gotland