skoljobb.se

Förskollärare

Företag Hammarö kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-29

Ansök nu

Förskollärare

På Hammarö är du alltid nära. Nära vattnet, skogen, staden och naturen. Vi är även nära varandra.

Hammarö är en attraktiv boendekommun. Vi vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Kommunen har drygt 16 000 invånare och huvudorten är Skoghall. Med 54 kvadratkilometer är vi till ytan en av Sveriges minsta kommuner, vilket gör att det alltid är nära till naturen såväl som till kommunens service. Hammarö kommun växer, har goda resultat och bra verksamheter med stolt personal.

För att skapa en bra miljö för Hammaröbor samarbetar vi och sätter alltid invånaren i centrum. Vi söker dig som vill vara med på resan att forma framtidens Hammarö och skapa förutsättningar för att våra Hammaröbor ska trivas. Att kunna bo, leva och andas ut.

På Hammarö väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag.

Hammarö kommun växer och har goda resultat och bra verksamheter med stolt personal. Vi söker personal som vill vara med på resan att forma framtidens Hammarö. Vi skapar förutsättningar för att våra barn och elever ska växa och utvecklas till trygga individer. För att alla ska trivas samarbetar vi och sätter alltid barnen och eleverna i centrum och ser individens behov som huvudfokus.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker förskollärare som vill ge våra barn i förskolan goda förutsättningar att växa och utvecklas till kreativa och trygga individer. Du är förskollärare och ser utmaningar och glädje i att arbeta med våra barn. Du har förmåga att möta varje barns behov och med ditt engagemang sträva efter att skapa lekfulla, utmanade och stimulerande lärmiljöer för barnen.

Skolans goda resultat börjar i förskolan och personalen är verksamhetens viktigaste resurs. Hos oss kan du bidrar till att verksamheten utvecklas i rätt riktning och du har möjligheten att ge våra barn goda förutsättningar att växa och utvecklas till kreativa, nyfikna och trygga individer.

Nu söker vi förskollärare till Götetorps förskola. Götetorps förskola jobbar med ålders homogena grupper. Där man som förskollärare följer gruppen från första dag i förskolan tills barnen går vidare till förskoleklass.

Vi söker:
En förskollärare till vår 2- årsgrupp, 100% omfattning och tillsvidare anställning.

En förskollärare till vår 4 års grupp ,100% omfattning och tillsvidare anställning.

Med startar enligt överenskommelse.

KVALIFIKATIONER
Du som söker ska ha förskollärarutbildning eller lärarutbildning med inriktning mot förskola. Du ska vara väl förtrogen med Läroplanen Lpfö 98/10 och det är meriterande med förskollärarlegitimation.

Vi vill att du i ansökan och vid en eventuell intervju, beskriver dina förmågor i mötet med barnen, i ledarskapet och i samverkan med andra. Av erfarenhet vet vi att även förmågan att analysera och reflektera över egna insatser och verksamhetens innehåll har stor betydelse för kvalitén i förskolan. Det är därför viktigt att du kan reflektera över verksamhetens innehåll och genomförande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ditt arbete ska genomsyras av nyfikenhet, värme och medvetna val.

Intervjuer kan förekomma innan ansökningstidens utgång.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Förskollärare

Hammarö kommun