skoljobb.se

Förskollärare

Företag Region Gotland
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-02

Ansök nu

Förskollärare

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Väskinde förskola söker nu två förskollärare till hösten 2019. Väskinde ligger strax norr om Visby och förskolan ligger alldeles intill skolan. Förskolan är en stor enhet med 6 avdelningar fördelade på två hus. I det ena huset går våra yngre barn, 1-3 år, och i det andra går våra äldre barn, 3-5 år. Vi samarbetar i spår mellan husen.

Arbetsuppgifter

Rollen som förskollärare innebär att leda det pedagogiska arbetet i enlighet med läroplanens målområden. Du samarbetar med dina kollegor i att leda avdelningens systematiska kvalitetsarbete. Som förskollärare har du ett tydligt ansvar gällande planering, uppföljning och utvärdering av verksamheten på avdelningen. Du arbetar systematiskt utifrån barnens behov, nyfikenhet och intresse för att våra barn ska få en trygg, rolig och lärorik verksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en driven legitimerad förskollärare som vill ge våra barn goda förutsättningar att växa och utvecklas. Du har fokus på barnens bästa och är tydlig i din yrkesroll. Du har ett lösningsinriktat förhållningssätt och ser möjligheter där barnen är i främsta rummet. Du har lätt för att skapa förtroendefulla relationer med både kollegor, barn och vårdnadshavare. 

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

  • Petra Larsson
    Förskolechef
    0498-263360

Dela detta jobb

Förskollärare

Region Gotland