skoljobb.se

Förskollärare

Företag Region Gotland
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-07-21

Ansök nu

Förskollärare

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Vi söker nu fler förskollärare till Väskinde Förskola. Förskolan ligger intill skolan i Väskinde, strax norr om Visby. Förskolan har sex avdelningar fördelade på två hus, med var sin gård. I ett av husen går våra yngsta barn, 1-3 år, och i det andra går våra äldre barn, 3-5 år. Vi arbetar i spår där en småbarnsavdelning är knuten till en storbarnsavdelning.

Arbetsuppgifter

Som förskollärare ansvarar du för att planera, leda, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten i förskolan. I detta ingår pedagogisk dokumentation och systematiskt kvalitetsarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har förskollärarexamen eller lärarexamen med behörighet att undervisa i förskolan. Du har förskollärarlegitimation och har god kännedom om att omsätta förskolans läroplan i praktiken. Som person tar du ansvar och driver ditt arbete framåt. Du har en god pedagogisk förmåga och en förståelse för människors olika förutsättningar som en förutsättning att skapa en tillgänglig lärmiljö för alla. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är en nyfiken och engagerad pedagog och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Anställning

 • Arbetsplats
  Väskinde förskoleområde, Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen
 • Anställningsform
  Tillsvidareanställning
 • Omfattning
  Heltid
 • Tillträdesbeskrivning
  Tillträde 2019-08-05
 • Antal tjänster
  1

Kontakt

 • Petra Larsson
  Förskolechef
  0498-263360

Ansökan

 • Arbetsgivarens referensnummer
  A891655
 • Sista ansökningsdatum
  2019-07-21

Övrigt

Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår. 

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön. 

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/leva 

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Dela detta jobb

Förskollärare

Region Gotland