skoljobb.se

Förskollärare

Företag Region Gotland
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-07-28

Ansök nu

Förskollärare

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Inom Gråbo förskoleområde finns två nyrenoverade förskolor, Kabyssen med sex avdelningar och Bogen med tre avdelningar. Båda förskolorna har stora nyrenoverade utemiljöer med skogspartier. I förskoleområdet finns en specialpedagog på heltid som stöttar med bland annat handledning och observationer i barngrupp.

Arbetsuppgifter

Att arbeta som förskollärare i Gråbos förskolor innebär betydelsefulla möjligheter att påverka och bidra till barns utveckling. Som förskollärare ansvarar du för att planera, organisera, genomföra och följa upp arbetet på din avdelning. Du är delaktig i utvecklingsarbetet och det systematiska kvalitetsarbetet på förskolan och inom området. Du bidrar till en trygg, utvecklande och stimulerande miljö för barnen att växa och lära i. Du tar ansvar för undervisningen på avdelningen.

Kvalifikationer

Du som söker har förskollärarutbildning och lärarlegitimation, alternativt inväntar din legitimation. Det är meriterande om du har erfarenhet från yrket. Du har kunskaper och en tydlig idé om hur du tillsammans med dina kollegor ska förverkliga läroplanens mål och värdegrund. Du vill arbeta målinriktat med tillgängliga lärmiljöer och med digitala verktyg. Ditt barnfokus är tydligt och du har lätt för att kommunicera och ha ett tillmötesgående sätt mot barn, vårdnadshavare och kollegor. Du tycker om att leda och motivera andra. Stor vikt kommer att läggas vid de personliga egenskaperna. 

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Anställning

 • Arbetsplats
  Gråbo förskoleområde, Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen
 • Anställningsform
  Tillsvidareanställning
 • Omfattning
  Heltid
 • Tillträdesbeskrivning
  Tillträde 2019-08-15
 • Antal tjänster
  1

Kontakt

Ansökan

 • Arbetsgivarens referensnummer
  A891750
 • Sista ansökningsdatum
  2019-07-28

Övrigt

Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår. 

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön. 

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/leva 

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Förskollärare

Region Gotland