skoljobb.se

Förskollärare

Företag Region Gotland
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-08-25

Ansök nu

Förskollärare

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Vi söker en förskollärare till Slite förskola.

Arbetsuppgifter

Till en av Slite förskolas småbarnsavdelningar söker vi dig som har en förskollärarexamen och som är insatt i vår nya läroplan. Du kommer att arbeta i arbetslag med att tillsammans skapa en utbildning för de yngsta barnen på förskolan i enlighet med aktuella styrdokument.

Kvalifikationer

Förskollärarlegitimation. Vi letar efter dig som är pedagogisk, nyfiken och kreativ i arbetet med att tillsammans i arbetslaget utveckla pedagogiken i enlighet med styrdokument och aktuell forskning. Begrepp som samarbete, kommunikation och att vara ansvarsfull, tycker vi är viktiga.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!
 

Kontakt

 • Marianne Gustafsson
  Förskolechef
  0498-203534, 0700-830757

Ansökan

 • Arbetsgivarens referensnummer
  A894716
 • Sista ansökningsdatum
  2019-08-25

Dela detta jobb

Förskollärare

Region Gotland