skoljobb.se

Förskollärare

Företag Haninge kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-09-18

Ansök nu

Förskollärare

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Nu växer vårt förskoleområde och vi är nu ca 100 medarbetare och ca 430 barn på 6 olika förskolor. Vi söker nu förskollärare som vill utvecklas tillsammans med oss. I höst fördjupar vi oss inom normkreativitet, barnens rätt, språk-kommunikation samt digitalt-analogt i våra projekt. Självklart extra fokus på barnkonventionen och vår nya läroplan.

Ditt uppdrag

Du ska leda och inspirera ditt arbetslag så att ni tillsammans skapar förutsättningar för att nå målen i förskolan. I vårt projekterande arbetssätt ingår ett utforskande förhållningssätt, där hundraspråklighet och reflektion är en förutsättning för det pedagogiska uppdraget på våra förskolor.

Dina kvalifikationer

- Du är legitimerad förskollärare
- Du har god kännedom om skollag och lpfö-18
- Du har goda kunskaper inom IT
- Du har ett tydligt fokus på det pedagogiska uppdraget

Vi erbjuder dig

Goda möjligheter till pedagogisk utveckling och intern fortbildning.

Tillgång till kommunens återbrukscenter, Kremima, och central Ateljerista/Pedagogista

Planeringstid utanför schema

Arbetskläder

Friskvårds bidrag

Semesterväxling

Möjlighet till uppehållstjänst

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Dela detta jobb

Förskollärare

Haninge kommun