skoljobb.se

Förskollärare

Företag Region Gotland
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-09-22

Ansök nu

Förskollärare

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Arbetsuppgifter

Att skapa en utbildning för alla barn på förskolan i verkstadsarbete samt att tillsammans i arbetslaget skapa en utbildning för de yngsta barnen i enlighet med aktuella styrdokument.

Kvalifikationer

Förskollärarexamen. Vi letar efter dig som är pedagogisk, nyfiken och kreativ i arbetet med att utveckla pedagogiken i enlighet med styrdokument och aktuell forskning. Begrepp som samarbete, kommunikation och att vara ansvarsfull, tycker vi är viktiga. Är du lite extra sugen på att arbeta med uttrycksformerna bild, form, dans, rytmik, drama och digitalitet blir vi väldigt glada.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb? 

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Anställning

Arbetsplats
Fårösund förskola, Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Omfattning
Heltid

Tillträdesbeskrivning
Tillträde 2019-09-30

Antal tjänster
1

Kontakt

Marianne Gustafsson
Förskolechef
0498-203534, 0700-830757

Ansökan

Arbetsgivarens referensnummer
A899659

Sista ansökningsdatum
2019-09-22

Dela detta jobb

Förskollärare

Region Gotland