skoljobb.se

Förskollärare

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-11-04

Ansök nu

Förskollärare

Vill du ha ett av de viktigaste och roliga uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje!

Ditt nya jobb
Ditt undervisningsuppdrag består av att tillsammans med arbetslaget utforma, leda och utveckla en verksamhet där alla barn har lika rätt till utveckling och lärande med utgångspunkt i förskolans styrdokument. Du ska kunna skapa tillitsfulla relationer till barn, vårdnadshavare, kollegor och chef samt bidra till ett gott klimat för både barn och vuxna på vår förskola. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll både enskilt och tillsammans med arbetslaget.

Välkommen till oss!
Du är välkommen till Smedbyns förskoleområde som har fem förskolor i det natursköna området på Huskvarna söder. Vårt centrala läge och mångkulturella område ger många möjligheter till inspiration och upplevelser. Vi har gångavstånd till bibliotek, Smedbyns kulturbebyggelse, Smedbyns lekpark och Slottsvillan som berikar barnens lärmiljö på förskolan.
På Båggatans förskola har vi två avdelningar, en med barn 1-3 år och en med barn 3-5 år. Du är välkommen till vår avdelning med barn 3-5 år.
Hos oss får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare där vi är måna om att alla trivs och utvecklas. Vi arbetar med ett utvecklingsprogram - flerstämmig undervisning i förskolan - i samarbete med Malmös universitet och Ifous.

Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Har du ännu inte fått din legitimation eller är i slutet av din utbildning är du också välkommen att söka.
Vi söker dig som är nyfiken på barns lärande och som har undervisningsuppdraget i fokus. Stor vikt läggs vid ett positivt synsätt, flexibilitet och ett arbetssätt där barns tankar, frågor och lärprocesser får spela en viktig roll i planering av verksamheten. Det är viktigt att du kan samarbeta med andra på ett bra sätt. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar länken till ansökan om belastningsregister här.

Vill du veta mer?
Helena Klasson Rektor tfn 036-10 22 27
Emma Göransson facklig företrädare lärarförbundet tfn 036-10 60 61

Dela detta jobb

Förskollärare

Jönköpings kommun