skoljobb.se

Förskollärare

Företag Lysekils kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-10-24

Ansök nu

Förskollärare

I Lysekils kommun arbetar ca 1300 medarbetare som har Sveriges viktigaste jobb – vi gör skillnad i människors vardag och bygger ett samhälle för alla. Det är med andra ord ett arbete att känna stolthet över.  Vårt jobb är att ge de 14 000 invånarna i Lysekils kommun service, stöd och hjälp. Tillsammans utvecklar vi verksamheterna.


Ett liv i Lysekils kommun är ett liv nära havet och naturen – här finns möjlighet till både eftertanke och äventyr i en av Bohusläns vackra kustkommuner. På livetilysekil.se (http://www.livetilysekil.se/) får du veta mer om hur ett liv i vår kommun kan se ut. 


Vår vision: Lysekils kommun är en hållbar och attraktiv kommun året runt som kännetecknas av kreativitet och framtidstro. Lysekil är en självklar mötesplats och ledande inom maritima näringar.
Beskrivning
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare eller under utbildning och vill arbeta i en Lärande organisation i Lysekils kommun.

Du skall vara nyfiken, reflekterande och ha ett relationellt förhållningssätt. Vår vision är "Nyfikna och reflekterande barn behöver nyfikna och reflekterande vuxna. Tillsammans skall vi begripa begreppen för att greppa världen" Våra ledstjärnor är Våga-Vilja-Växa-Mötas

Arbetsuppgifter
Du är med i utformningen av den pedagogiska verksamheten, tar ansvar för uppföljning, utvärdering och utveckling i arbetslaget. Du utvecklas tillsammans med oss i ett utforskande arbetssätt och ser den pedagogiska miljön som föränderlig och som ett stöd för barnens kreativitet och lekfulla lärande. Förskolorna arbetar tillsammans som en organisation, där vi arbetar med åldersindelade barngrupper. 1-4 åringarna är placerade på Badhusbergets- och Kronbergets förskola och 5 åringarna är placerade på Färgaregatans förskola.

Kvalifikationer
Förskollärare eller annan motsvarande högskoleutbildning som arbetsgivaren finner lämplig. Du har en vilja att arbeta efter Lysekils kommuns målsättning. Är väl insatt i det statliga uppdraget med läroplanen och dess implementering i verksamheten. Du ser dig som en del av arbetslaget och har ett professionellt förhållningssätt som grundar sig i demokratiska värden. Du vågar ta eget ansvar, tycker om att lära nytt och ser förändringar som någonting positivt och utvecklande i ditt arbete. Du är väl förtrogen att arbeta med pedagogisk dokumentation.

Villkor
Heltid tillsvidare. Anställning är inom förskolan i Lysekils kommun, placering på antingen Kronbergets-, Badhusbergets-, eller Färgaregatans förskola.Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


 Innebär ditt nya arbete en flytt för dig och din partner?


Vi hjälper medflyttare till nytt arbete i ny livsmiljö. Hjälpen handlar främst om att stötta din medflyttare till nytt arbete eller studier. Det kan även handla om andra frågor som är viktiga i samband med en flytt, till exempel boende, barnomsorg, fritidsaktiviteter och andra nätverk.


Vill du veta mer om vad medflyttarservice kan hjälpa dig med är du välkommen att kontakta agneta@medflyttarservice.se , mobil 072-7331343. Ta gärna en titt på hemsidan för medflyttarservice på adress medflyttarservice.se för mer information.

Dela detta jobb

Förskollärare

Lysekils kommun