skoljobb.se

Förskollärare

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-10-24

Ansök nu

Förskollärare

”Jag har lärt mig på Förskolan, att man behöver ju inte bara hjälpa en kompis en gång, utan man kan göra det hundra gånger” Signe 5 år.
-vi kallar det lärglädje!

Ditt nya jobb
Som förskollärare hos oss arbetar du nära barngruppen och ser barnens behov av stimulans för sitt lärande genom leken. Du ansvarar för att varje barns utveckling och lärande kontinuerligt och systematiskt följs dokumenteras och analyseras. Vidare att utbildningen utformas utifrån barns förutsättningar och behov och att alla barn får ett reelt inflytande på arbetssätt och verksamhetens innehåll. Utbildningen i förskolan ska präglas av trygghet och omsorg. 

Välkommen till oss
Huskvarnabergets förskoleområde  ligger vackert och naturnära på Huskvarnabergets höjder. Tillsammans med ca 85 andra kollegor arbetar du med de 340 barn som omfattar hela förskoleområdet. Förhållningssättet kännetecknas av en tillåtande, öppen, genrös, trygg, stödjande och lekfull miljö. Läs gärna mer om oss på vår hemsida hur vi jobbar.

Din kompetens
Här på Huskvarnabergets Förskoleområde vill vi att alla ska få en känsla av att vara medskapare av vår framtid.
Nu söker vi dig som vill utveckla barnens förmåga, kunskaper och tilltro till sig själva och förbereda dem för livet och framtiden. Du är nyfiken och vill upptäcka världen tillsammans med barnen. 

I vår organisation har du goda möjligheter att utveckla din yrkesroll. Tillsammans med arbetslaget utformar, leder och utvecklar du utbildningen efter förskolans styrdokument och områdets prioriterade mål genom ett tematiskt arbetssätt. Du bedriver medveten undervisning samt skapar lärmiljöer och målstyrda processer som leder till utveckling och lärande hos varje enskilt barn. Genom att skapa tillitsfulla relationer till barn, vårdnadshavare och medarbetare bidrar du till ett gott arbetsklimat för alla.

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare.Har du ännu inte fått din legitimation är du också välkommen att söka. Du har även goda kunskaper i IKT. Har du intressen i t.ex. musik, dans och skapande att använda i tjänsten på ett bra sätt är det meriterande. Även tidigare erfarenhet av att arbeta med barn är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Här hittar du hur du ansöker om utdrag ur belastningsregistret

Vill du veta mera
Rektor: Maria Lindström-Fogelberg 036 10 64 85
Bitr rektor: Maria Levinsson 036 10 74 24
Lärarförbundet: Linda Vist 036 10 22 83

Dela detta jobb

Förskollärare

Jönköpings kommun